Fly Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 hangi alanlarda kullanacağımıza, hangi bileşenleri tercih ettiğimize falan göre piyasadaki tüm laptoplar arasından seçenekler sunan bir site var mı ? hp'nin ve dell'in vardı ama oyun oynayacağım bolca dediğimde bana entegre ekran kartı ve 512 mb ramli makinalar öneriyordu, daha düzgün siteler lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 nokia'nın öyle bir sistemi vardı. böyle birkaç slidebar var alt alta farklı seçeneklerde slidebar'ları ayarlıyorsun. sonra "tamam bunu bul" dediğinde bir cep telefonu çıkartıyor. dandirik birşey çıkıyordu. sonra değiştirdiler sanırım, kaldırdılar o sistemi. hp ve dell'in öyle birşey olduğunu bilmiyordum. oyun oynamak isteyenlere dandirik bilgisayar sunuyorlarsa iyi halt ediyorlar. e o zaman daha üst bilgisayarları kime sunacaklar, internette surf yapanlara mı :P aklıma alienware geliyor. belki slidebar'lar felan yok ama laptopları istediğin gibi konfigüre edebiliyorsun. 10.000 pound'a felan patlıyabiliyor gerçi :P zaten türkçe değil o laptoplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 ben bir site biliyorum, daha doğrusu bir forum. www.paticik.com'du galiba. böyle donanım&yazılım ve mobil cihazlar bölümleri var, sen aklına takılanları yazıyorsun, onlar yorum yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 peki : monster marka (veya marka bu olmayabilir, fokus bilgisayar'ın ithal etitği ürünlermiş) laptopların reklamları vardı bu ay aldığım dergilerde ve baya ucuz gözüktü. ama kime sorsam hp sony falan al, bileşenlerin hepsinden tam performans alamazsın başka markalarınkiyle dediler. şimdi şöyle bir model buldum. yakın fiyatta ve benzer bileşenlere sahip daha iyi bir laptop var mı ? veya bu da iyi mi ? [ Mesaj 27 March 2007, Tuesday - 19:21 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar