Invulon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 özet gecim =o= dagaldı hepimiz yabancı org lardayız orayları isgal edip egemenligimiz altına almaya calisicaz :p sonracıgıma athe duruyo tabiki burda en son yapılan kim var kim yok konusu var notum wars icin bence biraz daha bekle eger bu linkdeki sekilde bir fiyatlanma olursa notum wars ı o zaman al derim ama notum warsında gordugum kadariyla towerlara saldirmak tower koymak 3-5 tane coook yüksek crd isteyen araclardan baska bi olayı yok sanırım.
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Geuild bonusları ve kendi tower bonusların var birde yukardakiler dışında.[hline]Kalplerdeki Kaymak Orcas Kirpi Absolu Asli
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 =o= niye dağıldıkine ne güzel her akşam buluşup sizin düşük level karakterlerinizlen mish. yapardık en yüksek 65'di o aralar tabi, şimdi gördüğüm kadarıyla 200'ler tring atıyor[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 evet başta böyle dememişlerdi ama satamayınca ve sipariş edilenler de insanlara aylar sonra ulaşınca böyle download edilebilir oldu
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 AO patchlerini AO ana sayfasından soldaki menülerden gideceğin patch sayfasında bulabilirsin hepsi var orada, bazı oyunlar gibi bi tarafında kan gelmiyo patchleri indirecem diye ;) AO ile alakası yok NWnin AO sistemde zaten kurulu olmak zorunda, oradan indirilen büyük ihtimalle sadece NW eklentisinin setup'ı, ya da boyutuna bakmak lazım ben indirmeyi denemedim, normal oyun 500-600 mb civarı olduğuna göre NW download eğer bu civarda bişe indirmeni istiyosa AO+NWdir indirdiğin
Invulon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 baslamayı düsünüyormusun dis :)
Öne çıkan mesajlar