Sorj Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Merhaba Nedir bu sphere manyaklığı arkadaşlar her önüne gelen server açarsa (ki yapıyolar) uo nun cıvığı cıkar onun yerine 10 15 kişilik stafflarla daha guzel az sayıda serverlar olsa sizce nası olur? yanı siz turkiyede 10 tane nebulagibi 2 server ve hergun full bir servermı istersiniz yoksa 500 tane 20 30 kisinin girdiği serverlarm istersiniz? bence her onune gelenin server açması cok yanlıs ve gözlemlerim sonucu daha sphere a yeni başlamış elemanların hemen server açma yetkisine geldiğine inanamıyorum bu yüzden kendinizi biraz geliştirin ve ve milyonlarca degilde 5 10 tane server açmaya bakın Mesela diyelim sphere a yeni başlamış 3 haftasını bu işe vermiş arkadaşları serverınıza seer yapabilirsiniz (niye 3 hafta 3 hafta boyunca komutlari baya iyi oğrenirsiniz) mesela bir 5 er li Sınıflandırmalar olsa hiç fena olmaz 5 seer 5 gm 3 admin 2 owner vs vs şimdi demeyin bu kim sanane? ama dururumuz cok kötü her onune gelenin server açması cok saçma geliyor şimdi ben sponsor bulup server açsam olurmu? olmaz dediğim gibi her sphere server kuran adam server açacaksa türkiyede bu oyunun cıvığı cıkar... Evet benim düşündüklerim böyle. Düşüncelerinizi yorumlarınızı söyleyebilirsiniz... Saygılar Erux[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 yani ben Spherela 1 seneye yakın uğraştım ama süperim demiyorum kötüyümde demiyorum bildiğim bişeyler vardır ama :)[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Hem evet Hem Hayır. Amatorler olmadan profesyonellik olmaz. Sen her açılan server a giriyormusun bu senin ultima tadına baglı suan acık 20 küsür sphere var türkiye içinde. ancak Nebula suan full yani amatorler nebulanın player kitleini etkilemez. ayada baska bir server in diyelim. isteyen itediği kadar serve acar maximum tutunacagı süre bellidir. Bırakalım isteyen server acsın Bana Kalsa suan Runuo 3d server açacagım mesela ama sadece oynamak oynatmak için değil runuo nun gelişimi için. Kesinlikle Server acılması taraftarı oldugumu söyleyebilirim. Not : Her server açanda kendini Dahi sanmasa aslında iyi olurduda :] herneyse sürekli topic acmasalar buraya server kurdum gelin die :) [Bu mesaj Tcpip tarafından 21 September 2003 15:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 lol herkez açsında oyun dağılır biter gider oyunun herşeyini çıkarırlar ya yok bizde böyle bişe var gelin buraya yok bizde Değişik at var etc etc açılacaksa az sayıda ve kaliteli serverla açılmalı diye düşünüyorum şimdi (taş atmak gibi olmasın) türkiyede kendine scripterim diyen tonlarca insan var ama bildikleri bişe yok sadece röntgencilik vede rontgenciliklede scripter olunuyorsa bilemiyecem ozaman benim dedemde scripter olur hemde en babasından Saygılar Erux[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Boş bir tartışma bu... Siz ne kadar eleştirirseniz eleştirin, insanlarda heves olduğu sürece, bilsinler veya bilmesinler, server açmaya çalışacaklardır. Ha, server'ları ne kadar dayanır orası ayrı tartışma konusu. Burada karşımıza çıkan bir sürü "newbie" sorusunun asıl sebebi, insanların hevesli bir şekilde server açmaya çalışmalarıdır. Yanlış anlaşılmasın, newbie'lere karşı hiçbir kötü düşüncem yok. Hepimiz bir zamanlar newbie'ydik. Seviyeli bir şekilde sorularını sordukları sürece, yardımcı olmak boynumuzun borcu. Bırakın insanlar ne istiyorlarsa onu yapsınlar derim...[hline]Admin Mystery Erethar Roleplay Shard Yöneticisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 lol mü bence komik değildi söylediklerim ama Dediğim gibi Eğer profesyonel olunacaksa bu herkezin hakkıdır. Deneyerek Yanılarak Profesyonel Olunur. Sen Neden Birilerinin serverlarından şikayetcisin anlamadım. Yani 10 player baska serverda oynasa ne yazar oynamasa ne yazar ve ayrıca abu onların zevkleri değilmidir. VE türkiye deki Ultima online oyuncularının tamamını kaldırabilecek bir server biliyormusun? Yada 10 Tane Server Olsun diyorsun kimi neyle durduruyorsun? İmkanı varmıdır sence bunun. Oyunun oleceğinden bahsetmissin Oyun Olebilecek olsa Sence Origin Sphere ye dava açmazmı idi? Yada Server Kurmayı Yasaklamazmı idi resmi olarak? Gelelim Scripter Meselesine Copy Paste ciler Scripter değildir O bunun farkında olmasada bilincli Kişi bunu bilir :] Keske dediğin gibi bir server olsa Herkez orada takılsa Makineleri P8 Olsa vs vs istemesi güzelde Sen Kimseye izin vermiyorsun bence Suan Bir Türk Osi gereklidir. Nebula da bu yola böyle baslamıstı ozamanlar onlarda acemi değillermi idi? herne ise Fikir senin istediğin gibi olsun istemem ama sanada hak veriyorum action istiyorsun sanırsam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Keşke herkez bir sphere açsa ne kadar faydalı oldugunu anlatamam oyunun nasıl yapıldıgını bilmek kılıcınla vururken sayisal işlemlerin oynadıgını bilmek güzel şey bilinçli oyuncu hesabı. Ben sphere ile uğrasmayı seviyorum elimde olsa çoktan bir server açardım bu ara dershanem baslayacak işleri bir yana bırakıyorum tek tek. ama Baslıgını destekliyorum Nedir bu sphere manyaklıgı runuo server i kurun artık en azından çok daha mantıklı olabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Milletin server acmasi, biseyler yapmaya calismasi vs neyse de, 'ben bir bok bilmiyorum, ama server acip adimin basina Admin, Owner bilmemne yazinca boyum uzayacak, onun icin 3 scripter 5 developer 8 worldbuilder 22de cons lazim, mesaj atin' gibi topicler cok komik gorunuyor disaridan.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Kesinlikle :) Klasik Sopa Arayisi en komik olani idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Abi herkes kendi evinde server acıp kendince admin oluyor, hatta iki hazır scripti alıp calıstırabilen hemen server acmak icin adam toplamaya calısıyor, bana baya gülünç geliyor tabi bu durum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 said: CEDAY, 21 September 2003 16:24 tarihinde demiş ki: Abi herkes kendi evinde server acıp kendince admin oluyor, hatta iki hazır scripti alıp calıstırabilen hemen server acmak icin adam toplamaya calısıyor, bana baya gülünç geliyor tabi bu durum :) +1, benim demek istediğim konu bu yani kimse demiyorki dur ben yapiyim scriptlerimi herkez hazır script pesinde ve eline nebula scriptlerini gecirip çalıştıran herkez server kuruyor ben bi tane server a girdim Nebula yazıyordu ve direk koptum orda yani simdi ne yapmalı? abi Hic değilse runuo la kurulsun spheredan daha fazla adam alacağını düşünüyorum hem kullanması daha zor (c mi ne istiyordu) böylece her onune gelen server açamaz Runuo ile açsa bile 1 2 şey yaptıktan sonra kesilir bence 20 30 tane server pek guzel değil oyunun kalitesini düşürüyor mesela Nebula su an 10 tane server açsa 7 si full olur (pek sanmiyorum kasıcaklarınıda) niye adamlar yapıyı sağlamışlar 2 sene var dımı açılalı? neyse yani nebulada her türlü insan var ama su an türkiyenin en iyi serverı denebilir bab the kenk mod insanlar olmasına rağmen hemde Ama bakın herkez normal Nebula gibi server açmak istiyor hani pvp server ı? yok türkiyede hiç pvp serverı yok şu an bi tane kurulacak olan varsada bildiğim kadarıyla sonuna kadar yardım ederim (cok garip cumle oldu yaw :-) [scriptler vs vs]) bence 1 2 tane pvp server'ı açsınlar yeni acacak olanlar gözümüz gönlümüz speedsiz Pvp görsün eğer öyle bir projesi olan ve sponsoruda olan gruba seve seve katılırım ama normal bir servera belki Saygılar Erux[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar