Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 http://www.deviantart.com/deviation/51655381/ Aslında daha geniş çekmiştim, ancak crop'layıp, sadece köpek ve ele odaklanmaya karar verdim. sevgi işini yeterince yansıtıyor mu, güzel olmuş mu felan merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 o kol ne ya? bi tahta vuraydın köpeğin kafasına daha iyiydi. kolda sevgi yok, direk bam kafaya şaplak gibi köpek sevilir mi arkadaşım ya, ayrıca köpeğin ayaklarıyla gıdısını da japon yapıstırıcısıyla yapıstırıp duvara bagladıgını herkes farketti, bırak sal o köpeği günahtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 bön yapmam öyle şeyler. iftira bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 köpek sevgisinden çok hersey var gibi;kalkma kırarım agzını der gibi tutmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 çok tatlı bence köpeğin surat ifadesinden belli ne kadar mutlu olduğu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Belki köpeği tehdit etmiştir ? =P Direk olarak mutluluğu çağrıştırdı bana, elden dolayıda dolaylı olarak sevgiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar