Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışına ucuz uçak bileti

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

valla son dakika büroları nasıl işliyor bilmiyorum ama normal yollardan 1 hafta oncesinde ucuz bilet bulamassin, bulursan banada haber ver lütfen. hele yilbasi ve kurban bayramı geliyor şimdi ,bilet fiyatlari artik coşar kesin.
almanyaya gidiş dönüş standart fiyat 200 euro bunun altında buldugun her bilete ucuz diyebilirsin.

germanwings disinda
sunexpress
corendon

bide googledan TUİ die aratip cikan yerde arayabilirsin.
corendon hollanda havayolu almanyaya ucusu yok , favorilerdeydi koymusum oyle.
Sosyal ağlarda paylaş

nedanko said:
Kojiroh, Japonya icin Qatar Havayollari ara ara kampanya yapiyor, 1.2 milyardi tek kisi gidis-donus en son.

Hos Qatar biraz dandiktir, ama eglencelidirde. Araplar ucak basarili inis yapinca bir alkis tufani koparirlar, pilotu falan alkislarlar. Onunde ki TV'de, uydudan konumunu alip (GPS) ucagin konumuna gore Kible'nin yonunu cizer oklarla.. Guvenlik talimatlarina baslamadan once (hani cikislar surada, acil durumda sunu yapin falan) dua okunur falan. :)
Sonra Qatar'da stop-over'in vardir ki, cok dandik bir havaalani :)Ama arastirdigim kadari ile en ucuzu iste..

Qatar Airways le çok uçtum, yukarıdakilerin bir kısmına katılmıyorum. Uçaklarının neredeyse tamamı yenidir, özellikle Türkiye den haftanın 2 günü(toplamda 3 gün) büyük uçak kaldırıyorlar. Araplar filan alkışlamıyorlar, çünkü arap yolcu sayısı tahminen edebileceğinden çok az, yolcuların çoğu uzakdoğu transit yolcusu. Yemekleri şu anki pek çok havayolundan çok daha iyi. Ama geri kalanın tamamı doğru. Gerçi stop-over bir Dubai değil ama o kadarda dandik değil. 2-3 sene içerisinde yeni dışhatlar havalimanını devreye sokacaklar, o zaman bilet fiyatlarını daha da aşağı çekme planları var, hedefleri de uzak doğu yolcuları.

Kötü havayolu diyorsanız Alitalia aman derim uzak durun, uçak kötü, yemek kötü, hostes kötü, transit havalimanı her zaman rötarlı. Her yönüyle faul yahu, zaten iflas potasında birileri satın alacak yakın zamanda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...