Phyx Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Hem halkın bir buluşma olmalı çığlıkları üzerine, hem de 7 nisan'ı kutlama amaçlı, konu başlığında belirtilen yer ve saatlerde bir buluşma olacak! Güzel güzel 2 haftamızda var, rahat rahat toparlaşır kararlaştırırz. Aslında başlığa da pek bakmamak lazım en az 3 kez deişecektir tahminen Toplu biz pizza hut çıkarması hoş olurdu mesela [ Mesaj 25 March 2007, Sunday - 17:51 tarihinde, Phyx tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 25 March 2007, Sunday - 17:54 tarihinde, Phyx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 varım geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 nargile olursa daha bi hoş olur sanki (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 olur olurda bu buluşma olmayacak sanki :) gerçi hala 2 haftamız var.. [ Mesaj 26 March 2007, Monday - 16:54 tarihinde, Phyx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 rezalet! kapatır giderim ben bu event'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 yakındır yılın buluşmasını ayarlamamız. bekleyin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 malik gelsin öyle buluşucaz fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 sturm bize evini açsana,açsana,açsana:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 suutuurm evini aaç raakı bizdeen hoydee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 geliriim geliriiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 malik'i bekleyecez artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 e oluyor mu olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 gelen varsa olur 7 nisanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 al abi bunu 14 ya da 15ine ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 abi benim için hiç farketmez hem 7 sinde olsun hem 15inde ikisine de gelirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 15in de buluşma var. açıklarız programını da yakında. hatta hymn açıklasın,adam eski buluşmacılardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 ucanadamla katılır belkide hele bi gün belli olsun sturme gidicekmiyiz karar verelim hem o yurtta kalmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 sturm-bizi-evine-al! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 sturm-bizi-evine-at! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Gelirim ben ya beni atın listeye direk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Bir kaç arkadaş gelebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 sturm ev yapıcak bize sonunda ahah :D edit:tarih 15 nisan,güzel mi ?güzelse ayarlıyacam bir şeyler ben. [ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 18:22 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 walla bende isterim gelmek ama hmmz ne plan var ne program bilmiom ki kesinleşsin ona göre paslaşalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 plan ? bi kaç seçenek sıralayım: 1-ps turnuvası(son kadrolarla) 2-pizza hut bulusması(tepe nautilus ya da caddebostan pizza hut ideal yerler.farklılık olsun diye altunizadede bile buluşabiliriz capitolde karşıdaki arkadaşlar yakın olmak isterlerse) 3-alkol bulusması.dışarda olur bu. ve kadıköy diyecem.alkol bulusması taksimde olabilir. ps hymn,bana bıraktı organizeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Yer Taksim olursa, Saat bana uyarsa (uyanma olarak), Hanım kabul ederse, Benim canım isterse, Hasta olmazsam Ve en önemlisi haftasonu izne çıkabilirsem, Gelme ihtimalim epey artıyor. Yanına tik atılmayan her madde de gelme şansımı bir o kadar düşürüyor. Yine de siz beni listeye ekleyin. Ben gelip gelemeyeceğimi aranızdan rastgele seçeceğim herhangi birinize telefon yoluyla ulaşarak haber vereceğim. busatırsonradaneklenmiştir:Tabi bunların hepsi 7 Nisan için geçerli. [ Mesaj 03 Nisan 2007, Salı - 20:57 tarihinde, Silmarwen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar