Natanyal Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Dershaneden ancak üçlük yarışmasının sonuna yetişebildim ama izliyoruz.Şuan maç başlamak üzere hemen çıkıp yazayım dedim. Üçlük yarışması için pek bir şey diyemeyeceğim,bir favorim yoktu.Kenton kazandı. Yetenek yarışmasında Mithat'i tutuyordum kazandı.Hak etti,cidden çok iyiydi.Spiker'e verdiği cevapta harikaydı; Spiker:Zormuydu Mithat Mithat:Yok abi bunlar hergün çalıştığımız şeyler zaten Smaç yarışmasında abisine duyduğum sempati yüzünden Sinancan Güler'i sonuna kadar tutuyordum ve hala tutuyorum.Mersin'den Ersan kazandı yarışmayı güzel smaçlardı ama Sinancan'in 2. smacı gerçekten harikaydı.Marcus Haislip'te sakatlandığı için katılamadı yarışmaya.Aslında iyi oldu katılmaması gençlerin önü açıldı :D Maç başlıyor.Telekom yine darbe gibi girdi.5 oyuncusu var all starda,3'ü ilk 5 başlıyor.Neyse başladı hadi geç kaldım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 1. periyodun yarısı,Marcus Slaughter'in oyuna girmesiyle 10 sayılık TÜrk üstünlüğünü eritti,ayrıca marcus Haislip çok kötü oynuyor :( sırf şunu yazmak için geldim pc'ye,Solomon MVP :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 ilk devre bitti.Türkler genel olarak iyi oynuyor ama 3 sayılık Yabancı Karması üstünlüğü var.Mola'da Cem Bergamalı'yı aldılar gösteri yapsın diye adam kendini kaptırdı çaldıkça çalıyor :D Anons yapılıyor ve maç başlıyor !! diye hala devam ediyor,oyuncular bitmesini bekliyor.Demek karışılmasa 3 gün daha çalardı orada :P edit:Solomon'un yanına Yabancılardan Slaugther'i de koyalım bari ayıp olmasın MPV List'e :P Türklerden de şimdiye kadar İbrahim,Cüneyt ve az da şans versem Tutku çok iyi gidiyor mpv'ye [ Mesaj 25 March 2007, Sunday - 16:35 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Slaugther MVP 114-109 Yabancı karması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Haislip in ayakbileğinde sakatlık olmasına rağmen macın sonun müthiş getirde yaptığı krtik bloklarla ve takımı ateşleyen smaçlarıyla galibiyette önemli rol oynadı... Smaç yarışmasında görememek Haislip i hayal kırıklığıydı ... bunun dışında organizasyon, her yıl kendini biraz daha geliştirip yeniliyor...Bu yıl daha düzenli ve planlıydı... Umarım seneye daha iyi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 YBK Airlines. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 ya Haislip'te bence bilek burkulmasından başka birşey vardı.Bileği burkulan adam böyle hareketler yapamaz, Green ve Slaugther'in o smacı harikaydı.Orta sahadan o nasıl bir pastır. Güzeldi ya ilk defa bir Türkiye All Star'dan acaip zevk aldım.Gidemediğim içinde Abdi İpekçi'ye üzüldüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Smaç yarışması bencede hayal kırıklığı, bide bu allstarlada türk karmasında hep mi ibo on plana cıkar kardeşim ya bizimkiler kazansa gene ibo olcaktı mvp. Ayrıca yetenek yarışması galibi mithat da yabancı karmasında yoktu bence oda alınabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Marcus her yerde harika! Adam voleybol maclarına gelıp amıgoluk yapıyo abi :) ama bu sene kalmaz bizde kesin gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar