Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server hakkinda aciklama ve soru

spazz

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar merhaba,
Onceki konum kitlendigi icin bunu yeni acmak yorunda kaldim. Oncelikle bolum sorumlusu arklarim bunu bos olarak gorebilir o yuzden onlardan ozur dilerim fakat. Cidden ozel mesaj olarak bekledigimden fazla mesaj aldim.
Simdi bu arklara ilk basta mesaj attim ama su anda hepsine teker teker mesaj atacak kadar zamanim yok. Ve hepsine server konusunda buradan aciklama yapmak istiyorum.

Su anda 5 kisiyiz. Ve sanirim server kurulum asamasi boyunca bu 5 kisi ile calisacagim. Bir aksilik olmasda gecici bir makina da yarin veya sali gunu dunya kurma calismalarina basliyacagiz. Gecen topic de arkadaslara 1 hafta demistim. Bu 1 haftayi ortadan kaldirip harita hazirliklarini tamamlamak icin gecici makinemizde calisacagiz. Sizlerinde fikrini almak istiyorum.

Server sphere mi yoksa runuo mu olsun?
Fikirlerinizi belirtirseniz ve bunlarin nedenlerini yazarsaniz cok memnun olurum.

Son olarak Stafflik icin bana ozel mesajla belirten arkadaslara bi duyurum olacak. Oncelikle hepinize cok cok ilginizden dolayi tesekkur ederim. Hepinizin mesajlarini sakliyorum. Sizlere bilgi aktarimini su anki server yetkilileri ile yapacagimiz toplantidan sonra yapacagim. Su ana kadar hicbirinize kesin birsey gondermedim.

Iyi Gunler
Sosyal ağlarda paylaş

* Değişik bir Harita istiyorsanız Sphere
* Klasik Ultima Online değilde Değişen Büyüyen bir Server Olmak İsterseniz Runuo
* Her istediğinizi Yapabilmek Kodlarken Özgürlük Runuo
* Sisteminiz Linux ise Sphere
* Makinenizin performansına güveniyorsanız hatta gerekirse ikinci bir makine desteği bile alırım diyorsanız kesinlikle Runuo

Bence Runuo Eğer Yapabilseniz Arkanızda Büyük Bir Destek Alabilirsiniz (Code)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...