MADBOY Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Döktürün bakalım incilerinizi :) Wow'da da taksim travestilerini göreceğimi hiç düşünmemiştim... Shattrath Gay Party. Arkadaşa ZF Boost Run yapıyoruz, ben aggroluyorum, Zum'rah a kadar koşuyoruz , orada feign death yapıyorum , arkadaş ölüyor , soulstone ile rezleniyor, bende FD den kalkıyorum. FD Resistleyince pek de güzel olmuyor :P Gariban - Öncesi Gariban - Sonrası [ Mesaj 27 March 2007, Tuesday - 00:57 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 topla 10 tane male blood elf al sana gay party. sakallı human a yakısmamıs o mor elbise blood elfte kesinlikle süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 [spo] şu mob daha çok benziyor travestiye [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Ulan daha editliyordum hemen döktürmüşsünüz :/ Edit : Oha Fin , dikkat etmemiştim durnholde'da kel'thuzad'ın eski halinin olduğuna... hatta southshore'a hiç gitmemiştim , merak ettim gerçekten :) [ Mesaj 27 March 2007, Tuesday - 00:59 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 heh ben dun yaptim, q bittikten sonra gezindim baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 nat pagle da kiyida balik tutuyor orda. lan harbiden herif yillarini vermis master olmus fishing'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Nat pagle'ın muhabbeeri cok super fakrlı ruyalarını anlatıyo hep yanındaki arkadaşına, meslea birinde: ahmet söle nat dun bi ruya gordum hangisi nat hepimiz ufak karakterlemiişzde sanki milyonlarca kişi bizi yukardan izliyomuş gibi hissediyorum götün acıkta kalmış nat bencede ahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Birisi durnholde da thrallin at sahnesini koysa yeter.Direk tiksindim at hırsızı modunda thrall :p Bide full bugged q zaten bazen 10 pack çıkar bazen son boss ölümsüz olur.Bazen thrall yürümez vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 [spo]Druids ftw[/spo] [spo]Haris Pilton[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 paris hilton'un yanında o mal kedisi de var adı neydi tinkerbell mi ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 bir ara serverlar down olmustu. o sirada tek acik kalan hellfire idi. artik hangi firlama baslatmis ama bi girdim en az 150-200 gnome & dwarf vardi. yarilmistim zaten gorur gormez. [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 ahaha süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Birde floyd pinky vardı heralde thrallmar innkeeper ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 floyd pinkus o. gödnerme ararsan binlerce var wow da. postmaster malown var mesela strat da. karl maloune diye basketçi var onun lakabı postacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Evet ben level 64 de flying mountumu aldim hemde ethereal :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 çok içtin de mi uçtun ne yaptın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Hehe, yok bir quest vardi yapanlar hatirlayacaktir. Hani kartal olup investigation yapiyorduk gollerin ustunde. O kartal oldugun sirada log-out olun, it's fun yaziyodu hep, bende meraktan oldum, tekrar girdigimde insan formuyla ucuyodum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 iyiymiş deniycem ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 [spo] [/spo] that's why alliance lose all bgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 çocuk 13 yaşındaymışta o kadarda alakası yok yani bg ile bende 15 yaşındayım ama oynayışım hakkında da oyun bilgim hakkında da takdir edildim çok ve iyi oynadığımada inanırım yani.25 yaşında olup lamer beyinsiz olan yokmu?çok.aslında onun çocuklarla alakası yok yabancıların kapasitesiyle alakası var 25 yaşında ufacık çocuk gibi davranan uncommon a needleyince NINJA OMG diye baıran salaklarda var yani.he o çocuğa zeki de demiyorumda yaşımı savundum o kadar xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 aa lorrotar cocukmuş ya ciddiye almayalım artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 =(abii(eternal) yardım et eziyolar =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 oyunda karsı karsıya gelsek zaten ezersin gerek yok eternal'a :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 acc yi sattık abimle elimde 57 orc shaman kaldı malesef şuan ezemem =).ama 70 filan yaparsam -ki oyun baydı silmeyi bile düşünüyorum- seni kesmeden bırakmam oyunu =P mig filan hallederiz uahau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2007 bende de 55 shaman var sen migrate et gel çarpışalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar