1234567 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 selam arkadaslare ben kendi serveramı kurdum fakat evimd ebaglanti yok hic internete baglanmadan sphereye nasıl girerim herseyi yapiıyorum clienti acıyorum serveran adı gozukuyor enterliyorum connectionda takılkıp kalıyor bana yardım ederseniz sevinirim işletim sistemim XP dir yardımlarınızı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
1234567 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Biriniz cevap veremezmi zamanım kısıtlıda utfen nasıl baglanırım sphereservera internet baglantıusı olmadan yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Bu sorunun cevabı da mutlaka daha önceden cevaplanmıştır ama, "sphere.ini" dosyasında gerekli bölümün aşağıdaki gibi olduğunu kontrol et : [SERVERS] Server'in Adi 127.0.0.1 2593 Daha sonra Ultima Online klasörü içindeki "login.cfg" adlı dosyaya şunları yaz : LoginServer=127.0.0.1,2593 (Varsa) diğer tüm satırların önüne de ";" koy. Şimdi bağlanmayı denersen, sorun çıkmayacaktır.[hline]Admin Mystery Erethar Roleplay Shard Yöneticisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
1234567 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 oyle yaptım ama olkmuyor hala takılıp kalıyor neden bir bilgisi olan yokmu bu konu daha oncedende yazılmıstı ama suyanda onu bulamıyorum bulsaydım buraya yazmazdım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Önerim Sphere 55i yükle ve client 203 ile baglan. Sorun Yaşamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 client 2.0.3 ü kullan dierleri takılır sorun bu[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 "sphere.ini" dosyasında listelediğin client sürümleri neler ? Orada default olarak 1.26 ve 2.0.0 geliyor. Eğer burada bir değişiklik yapmadıysan ve de farklı bir client sürümüyle girmeye çalışıyorsan oyuna giremezsin.[hline]Admin Mystery Erethar Roleplay Shard Yöneticisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Onlarla alakali degil sanirim arkadasin bahsettigi olay, makinada network kuruluysa oluyor o sorun hatirladigim kadariyla (bana da oluyordu), nete bagli degilken konsolda bad prv falan diye hata verip girmiyor servera. Ignition ile giriyordum ben nette degilken, bilmiyorum baska cozumu var mi.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Head Officer of Soul Reavers, LGM Tailor L50 Elven Eldritch, Celt Ranger, Celt Bard Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 network kurulu bende servip=xxx,xxx,xxx,xxx yerine 127.0.0.1 yazarsa o makineden 127.0.0.1,2593 ipi ile girilebilir. diyer makineler ethernet ip si 192.168.0.xx şeklinde girebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar