Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye-Norveç

Lucky

Öne çıkan mesajlar

Adamların 2. golünden öncesi..

Hakan Şükür e be hakan şükür önünde top war arkanda kale ceza sahası içindesin ne die arkada markaj altında bekleyen adama top çıkarırsın..

Sonuç : Kaptırdık ve top filelerimizde..

Bi Frikik kullanıyoruz hadi hayırlısı
Sosyal ağlarda paylaş

@Phyx

Şurda sakin durmaya çalışıorum .. Kafamı attırdın kusura bakmada .. GS de ilk 11 Milli takımda 11 de demişsin..

1. Milli takıma almamayı Ersun Yanal denedi Adamı şaklabana çewirdiler geçmişteki Hakan Şükür'ün kaldığını düşünüyorsan tabi o ayrı komedi ama..

2. Asist yapmak şu bu diosun ya Geçen maç allah razı olsun asistini yaptı gökhan ünala .. Allah razı olsun diyorum çünkü top gitti ayağına takıldıda Gökhanın önüne düştü.

3. Hadi şurdan bakarsan işe.. Adam eksiltme Defansı yıpratma vs.. Adam EksiltiyorDU 2 adam tutardı hakanı . Ama Eskiden.. Şu an 2 kişinin markajında kalan kişi Tuncay Şanlı olduğu için hakana 2 li markaj uygulanmıyor.. Defansı yıpratma dersen .. Şu izlediğimiz Yunanistan ve Norveç maçlarında 1 kere başarılı çapraz koşu 1 kere boş alan değerlendirmesi 1 kere kademeyi şaşırtma isteği gördüysen eywallah diyip gidicem burdan

4. Tamam Toplu alan dışı hücum belki toplu hücumdan daha önemlidir Fakat Hakan Şükür.. Beni çıldırtan burda saçımı başımı yolmamı sağlayan adam bu konudada pek başarılı gözükmüyor.. illa boy fln diosan onu da deme boyunu kullanabilirliğide görmedim ben artık .. Git Semih Şentürkü koy daha fazla yıpratır defansı emin ol..
Sosyal ağlarda paylaş

Mahalle maçları ile profesyonel maçların arasındaki fark çok açıktır..

Mahalle maçlarında bi gol yiyince kim oynuyosa fırça atar gol yeme sebebi olan oyuncuya yada kademedeye gelmesi gereken herkeze. yani kısaca herkez birbirine bağırır "abi o nası pas yağ , bas olm bas , lan kaldır dötünü" gibi..

profesyonel maçlarda ise kimse birbirine bağırmıyo kulübede kim yetkili ise o bağırıyo YADA oyuncular arasında kim abi sıfatında ise o hataları düzeltiyo.. Herkez Hakan şükür e HAKAN ABİ dediği için belki de evet bizim buradan göremediğimizi o oyunun icinden gördüğü için oyunda tutuluyo. he gol atmaz topa cıkamaz ama adam cıkartır gol attırır yada ne yapmaları gerektiğini söyler.

benim şahsi düşüncemdir..
Sosyal ağlarda paylaş

trasty hakan'ın ayagına dolandı orda top ama zaten topukla pası gökhan'a atmak istemişti, istediği gibi atamadı ama sonucta amacına ulastırdı topu.

tuncay fazla winning eleven oynamaya baslamıs bu aralar, freestyle a merak salarsa böyle maçlarda işimiz iş yani hiç yakışmıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

@Trasty: kafanı attırmışım kusura bakmada demek istediğimi anlamamışsın, burda yapamadıklarını söylemek gayet kolay dediğim gibi farkedemediğimiz şeyler mutlaka olmalı. o kadar kolay değil koskoca fatih terim basın korkusu yüzünden böyle bir şey yapmaz

Yapsa da zaten ersun yanal hakanı kodo dışı bıraktıktan sonra bi de gelip fatih terim bırakırdı.bu sefer buna kimse bir şey diyemezdi

gol geldi bu arada
Sosyal ağlarda paylaş

+1 trasty

Ya Hamit olmasaydı ? ne anladım ben 90 dakika oynayan Emre'den,90 dakika oynayan Hakan'dan...

Yine şansa kazandığımız maç.Artık Türkiye kazandıkça üzülür hala geldim çünkü Fatih Terim kredi topluyor böylece.Gönderin şu adamı yeter...

Ayağın dert görmesin Hamit,başka şey diyemeyeceğim.

Ayrıca o spiker kimdi ya.92. dakika'da Myre'e ellerin dert görmesin gibisinden birşey dedi koptum,babamla 5 dakika güldük :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...