Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bittorrent.exe ve ravmonlog

forgiver

Öne çıkan mesajlar

bunlar usb yoluyla bulaşan virusler, nette biraz aradım ama kaldırma yolları çok kasış, kolayca kaldırabilceğim ve bir daha bulaşmasını engelleyeileceğim bir program var mı
ikincisi bunlar sadece hdd imde mi yer alıyorlar yoksa görünmez biçimde usb de bir yerlerde gizleniyolar mı
gerçi hdd den kaldırdıkça yeniden oluşuyorlar, usb takmasam bile
----

diğer sorularım var

1) adsl bağlantısını koparmadan ip mi değiştirebilir miyim

2) application data klasörünün içindekiler işe yarayan şeyler mi silinebiller mi

3) bir de i386 gibi bir klasör var onun içi de baya bi dolu silebilir miyim

bunlar ne işe yararlar silmemem gerekiyorsa

4) kasanın fanını kablosunu çıkarmadan dönmesini durdurabilir miyim

5) hdd im fat32 ve pio mode deil, ntfs dönüşümü ve pio mode a çıkarmak için ne yapmam lazım, dvd ye de bişey olmasın ama ikisi de pio mode olsunlar hep, ntfs dönüşümü dosyalara zarar verir mi, çalıştıra komut yazmayı kendisi yapcak bir program var mı

bu kadar sanırım, cevaplar için şimdiden tşk ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
1 - Bildiğim kadarıyla hayır.
2 - Firefox kullanıyorsun diyelim , eğer AD'deki firefox klasörünü silersen tüm eklentilerini , yer imlerini kaybedersin. Kısacası o klasöre dokunma(Artık kullanmadığın programların klasörlerini silebilirsin)
3 - i386'ya sakın dokunma. O klasör windows kurulum cdsi işlevi görüyor , eğer silersen dakka başı windows kurulun cd'si ister windows , USB falan da çalışmayabilir.
4 - Evet , ama bilgisayarın yanar.
5 - Gparted LiveCD 'yi indirip (25MB~) CD'ye yaz. Bilgisayarını CD ile başlat. Dönüştürmek istediğin bölümü dönüştür. Eğer işlem sırasında ( uzun sürer) iptal edersen ya da bilgisayarın takılarsa verilerini kaybedersin.
Sosyal ağlarda paylaş

tşkler baya yardıcı oldu bu bilgiler

yalnız "dvd roma dvd taktığımda, içindeki klasör ve dosya simgeleri html document simgeleri gibi gözüküyor nasıl düzeltilir" olayını hala düzeltemedim, avast la tarama yaptım çıkan ne varsa sildim ama hala aynı olay var.
Sosyal ağlarda paylaş

valla bu tür şeyler için artık antivirüs programlarına güvenmemek gerekiyor bunu söyleyebilirim.. Ben de Rustock!C bulaşmıştı ve açık söyleyeim avast kullanırken bşii bulamadı, nod32, kaspersky, bitdefender,mcafee sen say devamını.. 2-3saatlik scanler boş çıkıyordu hep! neyse bi şekil hallettik.. (onu da yazıcam bi ara) sana tavsiyem Ravmonkiller diye bi program olması lazım onu bul.. o halleder.

ayrıca başka url
Sosyal ağlarda paylaş

ravmonu elle silerek kurtuldum galiba, yani baya bi temizledim onları, şu anda usblerde, hddlerde virüs açısından bir sorun yok, en azından gözükmüyor bişey(sistem dosyaları ve gizli dosylar gösterime açık)
tek sorun dvd de klasör simgesi yerine html simgesi gelmesi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...