ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Selamlar efenim. Dergi projesi için röportaj ayarlayacaktık bu arkadaşlar ile önümüzdeki hafta içinde, adamlar "sadece yarın müsaitiz" diyince tutuştuk haliyle. Ben de quartet muartet hiç dinlememiş bir insanım, röportaj falan desen hayatımda da yapmadım, hani soruları hazırlarım tamam ama biraz da bir şeyler bilmem gerekiyor. Adamlar ile ilgili bildiğiniz şeyleri, detayları falanı filanı buraya aktarabilirseniz çok sevinirim. Konunun aciliyetine değindim sanırım yarın müsait olduklarını söyleyerek=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 abi quartetmuartet görünce atladım topiğe ama isteğin çok farklıymış:) sadece çok sağlam jazz müzik yaptıklarını ve "bir ileri bir geri" ve "bobi" adlı iki şaheseri oldukları hakkında hiç bir yorum yapamıyorum. kolay gelsin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 bu adamların müziğini denemek dinlemek istiyorum nasıl elde edebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 cd satan dükkanlar var:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 o cd satan dükkanlarda adamların albümünü bulamıyorsunuz efenim. Dün istiklaldeki bütün büyük müzik mağazalarına şuraya buraya bakmış arkadaşım, bulamamış. En son Alp Ersönmez (öyleydi sanırım) ile Nardis'te karşılaşıp istemiş albümü birebirde. O şekilde bulundu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 nası bulamıyonuz yav, ben kadıköyde seyhan müzikten almıştım, bi başka arkadaş da megavizyondan aldığını söylemişti. şaşırdım bulamamanıza. çok iyiler çook :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 izmirliyim mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Quartet Muartet anlamam diye espri yapasım geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar