Enyalios Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Album Hakkında Yorum : Son zamanlardaki blindguardian,hammerfall yeni albümlerini bence döver,siler vs vs ve şiddetle kesinlikle öneririm son albümü.Grubun Sitesi : http://www.ensiferum.comAlbumdeki Sarkilar : VICTORY SONGS 1.Ad Victoriam 2.Blood is the price of glory 3.Deathbringer from the sky 4.Ahti 5.One more magic potion 6.Wanderer 7.Raised by the sword 8.The new dawn 9.Victory song [ Mesaj 24 March 2007, Saturday - 14:13 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Hmm epeydir merak ediyordum da şüphelerim vardı son zamanlarda türeyen kılıçlı kalkanlı dandik gruplardandır diye. Hemen araştırmalara başlıyorum. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 bende iron var, hosuma gidiyor baya, bu albumlerini dinlemedim de bi karsilastirma yapsan guzel olur dinlemissen ironı. bazilarimizin neti kotali da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 yahu siteye gittim preview falan bulurum diye de albüm 20 nisanda çıkıyormuş daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Bende anlamadım bir şekilde çıkmış one more poison olan albüm sinle 2 parçamı ne var onda.Kesinlikle indirin power metal falan seviyorsanız kotanıza değer bence =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Ensiferum dunyanin en iyi viking grubu zaten. Az biraz olsun viking metal seviyorsaniz (veya melodic death ve power metal karisimlarindna hoslaniyorsaniz) kesinlikle her albumunu dinlemeniz lazim, Iron efsane tabi ki ama diger tum albumleri de cok guzel, Token of Time ve Into Battle'da asrin en gaz sarkilari : ) Into battle we ride with gods by our side We are strong and not afraid to die We have an urge to kill and our lust for blood has to be fulfilled We'll fight till the end! And send our enemies straight to hell! Bu arada daha bende yok bu album rapidshare'de fln var midir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Bu arada diger albumler derken bi self titled bi album var, icinde cok gaz sarkilar var iste Token of Time, Hero In A Dream, Guardians of Fate filan. Bi de bi EP var Dragonheads diye, 6 sarkilik bisey. Baya hos bu da, en cok hosuma giden de son sarki, Finnish Medley. Halk turkusu gibi bisey soyluyo bi abla, baya guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Spam gibi oldu da, album cikmamis, 2 sarki iceren bi single cikmis, sarkilaridan biri bu albumde de mevcut. Buyrun cekin asagidan, su dakka actim ben de dinliyorum. http://rapidshare.com/files/14906364/Ensiferum_One_More_Magic_Potion.rar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Evet o kısım duygusallaştırıyor çok hoş.Diğer albümleride isteyen olursa yollayabilirim [ Mesaj 24 March 2007, Saturday - 18:54 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 iron albümünde çok güzel parçalar vardı da. kısmet olmadı o yeniyi dinlemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Albümü yarısına kadar dinledim ve... Beklemediğim kadar melodik bulduğumu söylemeliyim en başta. Hatta kimi noktalarda fazla melodik, bu depresif halimde bile bazı şarkılara ritim tutarken buldum kendimi =). Çok fazla "oha" dedirtecek bir grup/albüm gibi görünmedi ama kötü müzik de yapmıyorlar gibi. Hmm en iyisi ben 3-5 kere daha dinleyeyim baştan sona, biraz erken yorum yapmak için. Şimdi aklıma geldi de Hobbit kitabıyla çok süper gider bu albüm, dur açıp bir iki bölümünü okuyayım =). Bu tarz grupları seviyorsanız Elvenking'e de kesin bir göz atın, özellikle Heathenreel ve The Winter Wake albümlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Diskografi bölüm 1 & bölüm 2 torrentleri İndirmeye başladım. Bakalım nasıllar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Deathbringer From The Sky parçasına hasta oldum. Hele en son nakarat ve ardından gelen woho woho kısmına otobüste bile eşlik ediyorum. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Of be paylaşmazsam birileriyle çatlayacağım. İki haftadır yaklaşık durmadan günde iki üç defa dinliyorum albümü Nedir nasıldır kalbimde bi Catamenia nın yeri neyse bu adamlarda öyle oldu favori şarkım varmı var tabi o da Raised By The Swords ama yani hangisini söylesem bir diğerine haksızlık ediyormuşum gibi geliyor. Mutlaka edinin Viking Metal sevenler Amon Amarth sevenler Bathory sevenler kaçırmasın albümü harika bir albüm bu arada www.metal-rules.com eleştiri sayfası Tam Buraya Tık [ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 23:37 tarihinde, SadButcher tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Eski albümlerinede bir göz at istersen :D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Ensiferum u ilk demo albümleri sırasında Mp3.com diye bir güzel siteye upload edilmiş tek şarkısıyla duyup dinlemeye başladım. Eski albümlerinide dolayısı ile yutmuş bir şahsım :) Bu da yaklaşık bi 6-7 sene öncesine denk geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Çok sağlam grup bence :) Zaten viking/folk daha bir gaz oluyor powerdan, barbarik müzik daha çok hoşuma gidiyor benim :) ferrum aeternum ve iron'u sırayla dinlerseniz gaza gelmezseniz şerefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Kesinlikle objektif değilim, en iyi şarkıları tartışmasız Tale of Revenge. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 İntikam temasına uymuş ama melodileri falan :) Sözlerine hiç bakmadım, bakayım :) Amon Amarth'ın Ride For Vengeance var birde, (tşkler Odium), dehşet gaz, hem söz hem müzikal açıdan :) Battle Song açalım, great axe benimdir ona göre. Chainmail'ime de dokunmayın!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar