Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ensiferum - Victory Songs

Enyalios

Öne çıkan mesajlar

Album Hakkında Yorum : Son zamanlardaki blindguardian,hammerfall yeni albümlerini bence döver,siler vs vs ve şiddetle kesinlikle öneririm son albümü.
Grubun Sitesi : http://www.ensiferum.com

Albumdeki Sarkilar :
VICTORY SONGS
1.Ad Victoriam
2.Blood is the price of glory
3.Deathbringer from the sky
4.Ahti
5.One more magic potion
6.Wanderer
7.Raised by the sword
8.The new dawn
9.Victory song

[ Mesaj 24 March 2007, Saturday - 14:13 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ensiferum dunyanin en iyi viking grubu zaten.
Az biraz olsun viking metal seviyorsaniz (veya melodic death ve power metal karisimlarindna hoslaniyorsaniz) kesinlikle her albumunu dinlemeniz lazim, Iron efsane tabi ki ama diger tum albumleri de cok guzel, Token of Time ve Into Battle'da asrin en gaz sarkilari : )

Into battle we ride with gods by our side
We are strong and not afraid to die
We have an urge to kill and our lust for blood has to be fulfilled
We'll fight till the end! And send our enemies straight to hell!

Bu arada daha bende yok bu album rapidshare'de fln var midir ki?
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada diger albumler derken bi self titled bi album var, icinde cok gaz sarkilar var iste Token of Time, Hero In A Dream, Guardians of Fate filan.
Bi de bi EP var Dragonheads diye, 6 sarkilik bisey. Baya hos bu da, en cok hosuma giden de son sarki, Finnish Medley. Halk turkusu gibi bisey soyluyo bi abla, baya guzel.
Sosyal ağlarda paylaş

Albümü yarısına kadar dinledim ve...

Beklemediğim kadar melodik bulduğumu söylemeliyim en başta. Hatta kimi noktalarda fazla melodik, bu depresif halimde bile bazı şarkılara ritim tutarken buldum kendimi =). Çok fazla "oha" dedirtecek bir grup/albüm gibi görünmedi ama kötü müzik de yapmıyorlar gibi. Hmm en iyisi ben 3-5 kere daha dinleyeyim baştan sona, biraz erken yorum yapmak için.

Şimdi aklıma geldi de Hobbit kitabıyla çok süper gider bu albüm, dur açıp bir iki bölümünü okuyayım =).

Bu tarz grupları seviyorsanız Elvenking'e de kesin bir göz atın, özellikle Heathenreel ve The Winter Wake albümlerine.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Of be paylaşmazsam birileriyle çatlayacağım. İki haftadır yaklaşık durmadan günde iki üç defa dinliyorum albümü

Nedir nasıldır kalbimde bi Catamenia nın yeri neyse bu adamlarda öyle oldu favori şarkım varmı var tabi o da Raised By The Swords ama yani hangisini söylesem bir diğerine haksızlık ediyormuşum gibi geliyor.

Mutlaka edinin Viking Metal sevenler Amon Amarth sevenler Bathory sevenler kaçırmasın albümü harika bir albüm

bu arada www.metal-rules.com eleştiri sayfası
Tam Buraya Tık

[ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 23:37 tarihinde, SadButcher tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

İntikam temasına uymuş ama melodileri falan :) Sözlerine hiç bakmadım, bakayım :)
Amon Amarth'ın Ride For Vengeance var birde, (tşkler Odium), dehşet gaz, hem söz hem müzikal açıdan :)

Battle Song açalım, great axe benimdir ona göre. Chainmail'ime de dokunmayın!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...