Exceed Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 rogue arkadaşlar öncelikle selam. Riposte - A strike that becomes active after parrying an opponent's attack. This attack deals 150% weapon damage and disarms the target for 6 sec. Ghostly Strike - A strike that deals 125% weapon damage and increases your chance to dodge by 15% for 7 sec. Awards 1 combo point. bu kombinasyonu deneyen oldu mu ? veya çok mu saçma ? mantıklı mı ? değil mi ? %150 weapon damage ve %125 weapon damage ... riposte sonuçta her zaman aktif olmuyor biliyorum, ama riposte aktif olunca, üstüne ghostly atarsak deli damage atmaz mıyız ?şimdiden tşk'ler. http://www.wowhead.com/?talent=fhebkx0oZhbEzZxMjoMhRo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Bunları dmglerinden çok effectleri için kullanırsın.Öyle efsane dmgde atmıyorlar yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 parrying ile dodging ayrı şeyler değil mi ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 riposte atıp cirit denk geldiği zaman bariz damage artışı oluyordu ... sonuçta efsane damage istemiyoruz, ama mantıklı olarak cirite denk geldiği zaman 2 skill ile çok daha fazla damage verilir gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Bu tür düşünerek rogue ile adam yenmen çok zor şans değil kesin düşünmelisin bir kere zaten zamanın az bir an önce işini bitirmen gerekir yada hep etkisiz bırakarak. Hani riposte combat gidince olmazsa olmaz bir talenttir.%150 dmg 10 energy e ayrıca 6 sn disarm ama ben 40 energye GS atmam şahsen bana göre pve talenti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 napmaya çalıştığını anlamadım cidden :) ghostly strike elinde dagger yoksa pek bi işe yaramaz verdigi dmg harcadıgı 40 energy'ye kesinlikle deymez .. Onun dışında eğer Hemorrhage built isen ki böylesen en azından 2.6 ve yukarı speed li bi silah olması lazım elinde (adam gibi dmg vermek istiyosan) o zmn her cd si geldiginde kullanabilirsin verdigim dmg hemorrhage den yüksektir ancak pvp de stunlock'ını bozabilir harcadıgı ekstra 5 energy'den dolayı. Riposte'a gelirsek disarm ability'sini bi yana bırak verdigi dmg sinister strike'a çok yakındır ve bunu 10 energy ile yapar .. yani karşındaki adam immune to disarm veya silah kullanmayan bi mob vs bile olsa verdigi dmg dan dolay kullanırsın... Soruyu anlamadım genelleme konuştum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 said: ghostly strike elinde dagger yoksa pek bi işe yaramaz verdigi dmg harcadıgı 40 energy'ye kesinlikle deymez .. Tam aksien elinden daggerdan baska daha yavas bi silah varken verimli değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Dagger kullanıyorsan + %xx dmg'ın bir anlamı yok, hatta elinde epic sword yoksa gene anlamsız. Ghostly Strike, her Subtlety yeteneği gibi zamanı gelince kullanman gereken bir yetenek. Olman gereken gibi sinsi olursan; bu vuruş melee rakibe karşı pvp'de HP in azaldığında, Evasion'dan sonra kullanman ve sonrasında +1 combo point'in işaret ettiği gibi kidney shot atıp, bandage kullanman için. Sadece +dmg bonusu için kullanmak olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Arena'da o şekilde oynayanını duymuştum. Bana çok gereksiz geliyor hemo da sevmem zaten :P. Abilitylere gelince ghostly strike da felaket bir CD var ancak evasion açıp üstüne bastın mı haliyle imba bir dodge oluyor, soloing ve 1vs1 de iş yapar. Riposte ise 6 talent yiyor. Parry yi adam etmek için özel item lazım kimse de onları giymez. % 10 diyelim tutacak da o basacaksın. Pve için kesinlikle değmez, pvp yi ciddiye alanlarda ise mutlaka weapon chain oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Yanlış hatırlamıyorsam, her 14.5 Agi 1 parry veriyor. O kadar nadir karşılaşılan bir durum değil eğer combat roguesan; ama pvp gear içinde Agi çok düşüyor evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 I ıh öyle değil maalesef http://www.wowwiki.com/Formulas:Parry Parry'nin en kötü kısmı adam sana vuruyorken parryliyor olmak. Rogue'un olayı kendine vurdurtmamak, bu devirde dodge a bile güven olmuyor :P Disarm edince pvp çok kebap bir hale geliyor o çok iyi birşey de arena da öyle chainsiz mantar melee karşıya çıkmaz diye düşünüyorum. Denemekte fayda var gerçi adam mantarsa disarmı verir aklını alırsın eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 abi benim demek istediğim şu; sonuçta parry için oynamayacağız tabi, ama yani savaşırken melee olarak sonuçta geliyor, hazırda duran bir skill'imiz olsun ne olacak ki ? yeri geldiği zaman adamın kafasına indirirsin, ama amaç parry'lemek için bodosloma girişmek olmamalı tabi. ama sadece bir fikirdi, bilemiyorum. hemo alıp ghostly vurmakta mümkün tabi. tuhaf bir kombinasyon tabi, ama olursa da şayet normalden fazla vuruyorsunuz, denemek lazım. (: veya çok saçma .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Üzgünüm ama öyle damage olmaz. Güzel damage göreceğin subtletly buildleri shadowstep veya bildiğin backstabci prep buildleri. CS hemo renataki hemo cold blood evis mutlu etmez insanı, zaten sanki niyetlenmişsin riposte veya ghostly vurmaya, onlar gidişatı bozuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 said: ghostly strike elinde dagger yoksa pek bi işe yaramaz verdigi dmg harcadıgı 40 energy'ye kesinlikle deymez .. said: Tam aksien elinden daggerdan baska daha yavas bi silah varken verimli değilmi? dagger varsa yazıcaktım yaw yanlış yazmışım :) slow weapon da dmg yapar yani dagger'da işe yaramaz demek istemiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar