olorin84 Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 said: tamamen oynama süresi ve zekayla doğru orantılı bence... Ne zakası farmın zekası mı olur tamamen zaman la alakalı bu durum oyunu nekadar oynadına bağlı 3k kastım cok sıktı para kasması herb iyi para getirior ama topla topla nereye kadar bende ah piyasasına daldım 170g yaptım 2 saatte ucuza al pahallıya sat sıkıcı ama karlı ama yinede bayık yaws allahın güvercinine vercz 5k :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 1600g de takildim ben kac haftadir enchant eng kombosu para yapmio :P eng kasmiyorum bosu bosuna zaten enchanting ise iligimi kemigimi somurdu resmen satis isleri yok yani tek para kaynagim cikarsa boe world droplari satmak magoose recipe cikti bu aksam moroes den aldim bala ama serverimda onu yaptiran olurmu bilmiyorum sahsen kendi stogumdan yapmam bunu imkansiz milelt malzemesini getirse bile bik bik eder diye dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Ah de mal sat.. Mining Herbalism kas sadece onları topla sat topla sat.. Cooking falan geliştir onları pişir sat pişir sat.. Alma öle gold falan. Bi de bol bol questti mobdu falan bakarsın olmuş bile gold.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 yaptım burdaki çoğu öneriyi 2golddan sonra ne ah nede quest giver görmek istiyorum :o bide holy respec oldum doğru düzgün mobda kesemiyorum farm/quest yalan olur.yokmu güvenilir bi site bilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 valla tbc den sonra 0dan BE mage kastım herb-tailor aldım lvl70 olduğumda 4200g um vardı en ii para kasma ikilisi herb tailor bence hele 18lik çanta falan 40.45gdan peynir ekmek gibi gidiyo bitkilerde cabası zaten ama 0dan başladığım için hiçbişeye para vermedim tabi gerçi herb şimdide başlasan sorun olmazda tailor olabilir mob kesmekten sıkılırsan skilllemek için AH nin yolları taştan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 arkadaşlar bence blizzarddın kendisi satıyor gold başka firma ve site adları üzerinden. mis gibi para işte klavyede 2 tuşa bas 90 dolar çok temiz. kendilerinin olmıyan sitelerden alınca da ban. kurtlar vadisi gibi bişi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 hain blizz :(888 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 blizz'in ordan gelecek paraya ihtiyacı oldugunu zannetmiyorum. 8 milyon kişi oynuyor su anda, 8 milyon tane tbc satışı ne kadar ediyo hesaplayın işte. bir de üstüne aylık ücreti koyun. e artık 1000g satıp da kazanacagı para, para mıdır ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 öle bişey acığa cıksa kaybı 20 yıl boyunca sattığı golddan fazla olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 ben de level 70 olduumda 1200 goldum oldu direk aldim flying mountu ama halaparam 200 gold civarlarinda. Ne artio ne azalio. Artik quest de yapmadiim için. Droplari bile Vendorlara satiorum. AH a gitmeye çok üseniyorum. Dusen itemlari AH den satio olsaydim belki de epic mountum olmus olurdu su an =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 para parayı çeker. kaybı olmadan para kazanıo adam. açıga çıkması imkansız bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Adamların gold satması için hiçbir nedenleri yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 yaw cidden potionlarda cok pahalı oldu yannız AH den potion alıodum 1 haftada "500g" potion a verince orda duuur dedim , hemen engineerin respec > alchemist herbalist hooop ben geliorum elixir mastery :p ziyan wallahi guildin %50si alch,herb %50side miner :P gerisi yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 ben de alchemist ve herbalistim herblerin kendini satsan bile iyi para ediyo ki, suan gayet dandini potionlari bile iyi paraya satar durumdayim. paraya para demiycegim gunler yakindir. yalniz JClara cok para bayiliyorum ona kizginim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Genelde gözden kaçıyor ama balıkçılık da iyi para getirebiliyor biraz sabırla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Ne enchant ne de JCye para verip yaptırmaya kıyamaıyorum. Hem çok pahalı hem de her zaman daha iyisini ya alırsam korkusu oluyor :) Ama çinlilerden çook para aldım çook lvl kastırdım herhangi bi sorun olmadı bugüne kadar. Yeterki lvl kasarken bot kullandırtmayın yeter. Para konusu ise zaten eli kolu baglı yani AHye koyarsınız uçuk bi fiyata salak bi item o da gider alır kimse hesap soramaz neden aldın kardeşim diye. [ Mesaj 26 March 2007, Monday - 11:55 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Blizz hakkında var zaten komplo teorileri; bi ara hardcore guildlara Bindingsler o hafta duser mi dusmez mi diye soyluyorlar deniliyordu, 50 tane bot report ettim kendim, yine duruyor hepsi, destekliyorlar heralde, gmler naxxta havada ucup sevdikleri guildi izliyorlardi bi tane de kendi indirmedigi ne mechul :D valla gold satsalarda sasirmam, para bu neler yaptirir insanlara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar