bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 ama önce kıza sınıfta olduğuna ve ders notu tutmaya çalıştığına inandır aksi takdirde enayimiyim lan ben diye tersliyorlar lakin üni yaşamım boyunca böyle oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 hemen üç tane daha aklıma geldi; aynı günde üç tane sınavınız varsa birinden kesin kalırsınız.. aileniz bu durumu anlamaz hakeza başkalarının çocukları tıpır tıpır geçiyordur derslerini! (sosyal falan bile olabilir bu dersle önemli değildir onlara göre) bu durumla karşılaşırsanız şu altın kuralı izleyin: "... ve tanrılar 2 arada ve bir derede kalmış genç dede kortkuta gökten seslendiler! 'rapoar al lan dingil!' genç dede korkut rapor almaya gitti" bu iki şekilde yapılabilir; 1. rapor veren bi doktor bulun veya doktoru ikna edin.. sıkınıtnızı anlatınca rapor verirler büyük htimal 2.hasta numarası yapın ama hastalığın belirtilerini iyi bilin.. her halükarda karın hastalıkları işinizi görecektir. olup olmadığını kanıtlamak çook zordur çünkü.. (ama amipli dizanterim var derseniz kaba sıçtırırlar o ayrı! büyük yalan söylemeyin yani) istanbul için akbil önemlidir akbil herşeydir! akbil'i alın, hemmen alın.. hatta istanbula arada sırada geliyorsanız bile akbil alın, indirimli seyahat imkanı tanır. ha bu arada akbil'de para yoksa ve karşıya geçmeniz gerekiyorsa belediye otobüsüyle (1.300 x 2bilet=2600) iken halk otobüsü ile(900x2=1800) ödersiniz.. küçük hesaplar ay sonunda hayat kurtarır bi şi daha yazıcam; o da.. istanbulda belirli noktalar hareklet noktalarıdır. buralardan hemen hemen her yere gidebilrsiniz. bunu unutmayın.. önem sırasına göre Mecidiyeköy,eminönü(gece boş olur taksimi tercih edin), taksim... cevizlibağ iyi bir bağlantı noktası olarak görülse bile kalabalıktır ve trafik vardır.. bulaşmayın.. üsküdar, beşiktaş arası motor ve taksim, kadıköy arası dolmuş ve otobüs geç saatlere kadar bulunur.. korkmayın hiç araç bulur muyum diye :) son olarak kadıköy, bakırköy arası ulaşım için en hızlı yol deniz otobüsüdür.. bunların kalkış saatlerini sitelerinden öğrenebilirsiniz.. vapur için tdi.gov.tr olsa gerek (bilmiyorum bakmadım) deniz otobüsü için.. ido.com.tr olabilir.. kaçtım ben şimdi.. (acele acele..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Şu rapor konusu aklıma takıldı lisede sağlık ocağındna rapor alioduk yediriyoduk müdür muavinine ünide harbiden hastalandim devlet hastanesinden 1 haftalik rapor aldim okul geçersiz saydi yok efenim neymiş heyet raporu olacakmiş bilmem kaç doktor onaylicakmiş,yani illa kafa göz yardırıcanki ööle kabul etsinler olaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 said: hani nescafe reklamı varya içip kaynaşıyolar. yalan o. ikram reklamı da yalan. ağlattın beni euuheuhe @dasaa en yakın zamanda bu enerjinin püf noktalarını istiyorum dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 ileri derecede bir asosyal olaraktan ünivde yaşam mücadelesi veriyoruz... bakalim ne olacak halimiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar