Villians Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 iyi yolcuklar yeni hayatında başarılar mutlu olursun umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 hadi başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Hadi bakalim, iyi yolculuklar dicem ama coktan yola cikmisindir. Kendine iyi bak, herkese fish&chips sozun var unutma!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 oh be. bir kelden daha kurtulduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 said: teşekkürler cümletten :) duş alıp yatıyorum birazdan hehe ben yenilemiyorum kodcu herifler yapıyo ben sadece ne yapılcaksa eller belde göbek önde olmamış ordan kes buraya ekle diyorum. Sitenin ilk halinide kacirdin ha bu arada, neyse onlayn olunca gonderirim sana.. pek bi guzel oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 dyna iyi yolculuklar. @nedanko bize de göster ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 daha very early alpha, bisi yok.. Zaten yakinda herseyi goruceksiniz, ogreniceksiniz.. Sanirim 2 hafta daha surer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Oo desene Ağustos'ta geliyo =P İyi yolculuklar Dyna, geç kaldık ya gerçi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 güle güle git güle güle gel : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 komtanim:'( londra nufusundaki kellerde artis olcak dese :P hayirli yolculuklar, londradan bize pişmaniye getir gelirken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Inan Ingiliz kizlari da cok cirkin oluyo be abi. Bi Sarah falan bul boyle exceptional bisi, goriim seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 ne varsa turklerde var di mi ilkecim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 ASADasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Evet Emrecim, bikac ay yurt disinda yasamayi dene ondan sonra mal mal konus hatta, daha da guzel olur, olur mu canim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 hiç artistlik yapmayalım ilkejnms, ben senden 4-5 ay daa uzun yurtdışındayım gayet işim olmaz türklerle hehe. sen yoldan sapmışsın haberin yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 owned. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 @kingpin : evet yaşıyor ama nete cok takılmıo msn e ara sıra giriyor okulunu bitirmeye kasıyo su aralar son senesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 heyo bi şehir turu üstüne pubda bira + hayvan gibi köfteli bi hamburger seysi( köftesinde %100 roast beef bide 2 parmak kalınlıkta) ekmegini yiyemeden tıkadı adamlarmanyak yiyorlar hehe racona ters ama ben burda yemek alcaksam bana yarım hatta çeyrek porsiyon olsun dicem mekanlar süper nişantaşını al 100 le katla heryere yay 3 binada bir heykel koy, yollarada ordan burdan dönemeçler ver kafa karıstır, sokaktada 1 gr çamur olmasın al sana londra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 ayyhh benide al... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 dur daha yeni gittin :) ama istanbulu hiç bi yere değişmem her yer altın olsn isterse .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 hadi hayırlı yolculuklar bol sans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 güle güle inancan. ingiltere kızlarına bizden selam götür bak kavga ederiz almayız siteye. Bizden bahset biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 yurtdısına giden gencler ilk iki ay cılgınlar gibi sevincli oluyorlar.geziyorlar,kültürünü inceliyorlar ve farklılık hos geliyor.bir gün uyanıpta şehirimi istiyorum ben diye ağlayan binlerce insan var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 domuz eti onlar yeme o hamburgerlerden (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 @Apache: Vatan hasreti kelimesi bana cok arabesk gelirdi misal, e birebir yasiyorum simdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar