Solozzo Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Selam Arkadaşlar, Türkiye'deki arkadaşlarımla Dragonmaw server'ında Rogue olarak oynamak istiyorum fakat main char'ımı da ihmal edemiyorum başka bir serverda. Lvl50-60 arası Rogue karakterinizi satmayı düşünüyorsanız lütfen benimle iletişime geçin. Üstü başı parası pulu önemli değil. Hızlıca lvlleyip arkadaşlarıma instance'larda yardımcı olmak amacım. İlgilenenlere şimdiden teşekkür ederim. Not : Eğer karakter Dragonmaw'da değilse Migration'a açık olması çok önemli. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 70 Rogue 70 Priest 65 Warrior 60 Mage Aynı acc içinde iyi bir fiyat vereceksen görüşebiliriz.Düşünüyorsan PM ile ulaş.Migrationlar açık hepsinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Hepsi Migration'a açık 67 Rogue (1-2 lvl rested durumdadır tahmini) 60 Hunter 60 Warrior 40~~ Druid, Shaman Wow + TBC oyunları kutularıyla birlikte yolluyorum. Fiyat : 250 YTL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 İletişime geçtim dostum seninle, özel mesajlarını kontrol edersen sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Lvl 60 rogue Migration açık. Fiyat 200 ytl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar