bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Aslında çoğu gaf değil. Genellikle Türkçe nin esnekliğinden ve bizlerin belaltı espiri anlayışımızdan geliyor. Mesela şansal uğurcum ordan şeyimi çek demiş hınca hakanın şeyi yok demiş :)
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 # 8-0'lık İngiltere maçında 5. ya da 6. golden sonra Abidin Aydoğdu: "Evet sayın seyirciler İngilizlerin bir atağını daha gol yiyerek savuşturduk... ", "Vay anasını sayın seyirciler, bir gol daha yedik... " 8. golden sonra: "Evet sayın seyirciler, maç bitti hâlâ gol yiyoruz. Olacak iş değil... " koptum öldüm bittim... [ Mesaj 12 Nisan 2007, Perşembe - 19:29 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ]
nocom Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 turgay şerende starda küfür etmişti yok ebesinin ... demişti :D
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 turgay değil o yoda.. devrik cümle kuruyor.. yok ebesinin bu olayda bir kabahati! demek istemiş olabilirmiş. benim değil bi arkadaşımın tahmini tabi.. karıştırdın sen kesin..
Öne çıkan mesajlar