bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Aslında çoğu gaf değil. Genellikle Türkçe nin esnekliğinden ve bizlerin belaltı espiri anlayışımızdan geliyor. Mesela şansal uğurcum ordan şeyimi çek demiş hınca hakanın şeyi yok demiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 # 8-0'lık İngiltere maçında 5. ya da 6. golden sonra Abidin Aydoğdu: "Evet sayın seyirciler İngilizlerin bir atağını daha gol yiyerek savuşturduk... ", "Vay anasını sayın seyirciler, bir gol daha yedik... " 8. golden sonra: "Evet sayın seyirciler, maç bitti hâlâ gol yiyoruz. Olacak iş değil... " koptum öldüm bittim... [ Mesaj 12 Nisan 2007, Perşembe - 19:29 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 turgay şerende starda küfür etmişti yok ebesinin ... demişti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 turgay değil o yoda.. devrik cümle kuruyor.. yok ebesinin bu olayda bir kabahati! demek istemiş olabilirmiş. benim değil bi arkadaşımın tahmini tabi.. karıştırdın sen kesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar