oper Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 var mı acaba böyle siteler? güzel şeyler olan?? ilovemessenger var ama orda pek bişe bulamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 paket olarak mi yoksa gif şeklinde kaydedip ekleyebileceklerin de kabulun mudur? ben deviantartdaki smileylere bayiliyorum misal, cogunu kaydedip ekledim msnime, tabi bazilari yamuk yapti ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 yok paket istemiyorum.. siteden bakıcam hoşuma gideni kaydedicem ordan smiley yapıcam.. deviantart öyle mi? tam adresi ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 http://www.deviantart.com/ ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 ^^ var mı sonunda ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 ehuh yok o benim şebek ifademi temsilen orda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 hem gotik hem $ebek o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 ikisi bi arada paket olarak gelmiyomuydu zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 yok ben ayri ayri servis ediliyorum, istege bagli goth istege bağli şebek. ama şefin tercihi sarimsak soslu olan. fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 ayrıyetten bu gotik+$ebek olan ki$ilik tavla da bilmemektedir.eger canınız cok sıkıldıysa cok rahat mars edip gulebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 henuz kapişmamis bi insan olarak cok konusmayiniz pyrojnMs. hayır pekala agzinin payini alacak, huzura ereceksin hakkinla. bu gece de yattara oldu ama, gunler cok, kaçiş yok. msn smiley topici boyle rezil olur işte, pardon :) ps: bi tavla turnuvasi duzenlesek ne ala olurdu, veya okey neyin oynayalim hi? heveslisi varsa hemen bi topic patlatsin, yapalim bu hafta ici/sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 yarım maçla şampiyon olduğumuz turnuvaya dönmesin bu da? ^o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar