Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime-Tube :: Unlimited Anime!

Zopik

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Ehm, şimcik. Çok yeni ya da bilinmeyen bir fikir değil, hatta kimisinin gereksiz bile gördüğü birşey ama canımız istedi yaptık. Üstüne bir de böyle terbiyesizlik edip duyurduk : p

Youtube'daki anime vidyolarını şöyle bir site altında derledik. Hala da devam ediyoruz. Bulunması, izlenmesi biraz daha kolay oldu sanki.

12 saatten daha fazla vaktimiz olmadı hazırlarken. Epeyce kontrol ettik çeşitli browser'lar da bir sorun göremedik. Sorun yaşarsanız bildirin lütfen.

Dahası sorundan çok -varsa- fikirlerinizi duymak isterim konu ile ilgili.

Adresi bir de açık haliyle yazayım;

http://www.anime-tube.com
Sosyal ağlarda paylaş

Daha önce de demiştim ama...
Video linklerinin yanına javimoya.com'da tarzı direkt download linklerini de verirseniz daha güzel olur. Download etmek isteyene kolaylık yaratırsınız.

Hatta bir de "help" tarzı bir bölüm açıp, download edilen video'lar için free codec ya da converter koyarsanız şukela olur gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

Amanın. Hakketten rezilim. Kendi sitemin linkini yanlış verdim. Uykum gelmişti ama ondan oldu heralde =)

Anime'lerde linkler kolay kolay silinmez sanıyorum ki ... Epey eski linkler var çünkü. Ha birde silseler ne kadar silecekler ki, kaynıyor resmen =)

O söylediklerini yapcam Racta. Hatta link vermekten daha güzelini yapcam da uğraşamadım daha fazla dün gece için. Hafta sonu biraz daha bakabilcek vaktim olur sanıyorum ki ...
Sosyal ağlarda paylaş

http://youtube.com/get_video?video_id=BvzlZuWrJNw&t=OEgsToPDskKs_tw0Cx9FYl7Rj6_Ov-Kk

şeklinde youtube flvlerin indirilmesine izin veriyor. sağ tıklayıp farklı kaydet diyonuz. Buna göre düzenleyeblirsiniz her sayfada (indirmek için sağ tıkla farklı kaydet linki)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...