nocom Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 endo yeri geldiğinde insanlar senli benli olurlar, sonra işleri kalmayıncada yaşını bil seviyeli takıl derler. hala öğrenemedin mi bunları :=) bilince yazık adam yıllardır anlattır o olayı ama yine böyle önyargılı kişiler konuyu başlatır. ne oldum dememeli, ne zaman aga olacam lan ben demeli demi endo :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cherkes Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 http://img478.imageshack.us/img478/2811/ceekkosper5.jpg . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Yazdigimiz cevaplar arasirada olsa konuyla alakali olmali bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 =O gormeyeli yabancilar Turk olmus geride kalmisiz qwewqwqe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Bence Any , endless ı döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 w00t senden benden bizden eskidir paticikte.. +9 shard bastığı zamanın videolarını koymuştu.. Oyunda ANY Türk deilim demiş / dememiş bilemem.. Ama bence iyi bişey yapmış.. Bende olsam aynısını yapardım.. Kimliğimizi açıkladık biz.. Bizden geçti.. Knight ile işim kalmadı artık oyunuda bıraktım.. Forumlarda sadece itemlerimi satıyorum.. WOW a başladım ve yeni biriyle tanıştığım zaman ben Türk'üm demiyorum.. Sorduğu zamanda cevap vermiyorum.. Bildiğim ve gördüğüm tek şey ise Endless in ortalığı mikser gibi karıştırması.. Nefret ettiği insanların, herkes tarafından nefret edilmesini istemesi.. w00t u ne gerçekte tanırım nede oyunda.. Ama paticikte gerçekten değerli bilgiler veren kişilerden birisidir.. Islak_Tosbaga / SaintJesus / Glamonus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Islak shellerin nerede.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Shellerim yok.. Shellerim yok.. Ölürüm Cz de! asdsajfgvasdfsa xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Ama biz seni halen sefioz ıslak xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Bende bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiABoLiK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Resim herşeyi anlatır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Konumuzla alakası ne? ayrıca cekkreal şuan PowerOfTheKings de ve kimse çıkıpta koxpersın demiyor 24 saat online ız clanda kimse laf etmiyor adama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiABoLiK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Konumuzla alakası ne? ayrıca cekkreal şuan PowerOfTheKings de ve kimse çıkıpta koxpersın demiyor 24 saat online ız clanda kimse laf etmiyor adama... Konumuzla alakası şu. Millet girmiş birbirine. Değişen birşey var sanmıştım yeni paticikte. Görüyorumki yine aynı şeyler. Bir Aga........ Ve yalak takımı.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcharaD Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Dota Akar ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 ahahaha passive , sende mi ceekyalamataraftarlarindanbirisioluparamizacikmakarariverdin,oyleyseyalamayadevamshowmustgoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 PowerOfTheKings super legit playerlardan olusmakta zaten, onlar birsey demiyorlarsa legittir. adf Gondermeler bir yana; Ceek totosun tekidir, yussuzdur, velettir. Ulan insan sIkIlir bikar bu kadar laf yemekten de birakir oyunu, bu hala nonosluk yapma cabasinda oyunu oynamakta. Ayrica Ceek diye nick olmamali lan. [ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 10:30 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 @poli : ben ceek in tarafında falan değilim sana noluyor ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Can yeter biktim okurken asdsadad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Ulen şu oyun ne kavgalara sebep oluyo valla mirage'ımı aldın: aq senin, lycaon hammerımı aldın: biraz az görüşelim, iron necklace'ımı aldın : THİS RİLEYŞINŞİP İS OVER EMESEN BLOCK KICK EV BASMA CAFE BASMA ADAM DÖVME PİRİPEYR TU FAYT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Re said: Where Is Bilinc? ı heard kıvanç vardı bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 any dogru yoldasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 +9 shelleri vardu bu elemanın o zmnlar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 sanene nerdeyse ?>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 the finger smiley. ne hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 I am here...Bu salak oyunu bırakalı ve 1 kere bile yüzüne bakmayalı 2 yıl falan oldu. Bu postu da bi arkadaş söledi. Saolun merak edenler için diyim Dofus denilen oyuna geçtim bıraktıktan hemen sonra çok da mutlu oldum baya da yoğum oynadım. Şimdi çok fazla oynamıyorum biraz da işlerim var. Öle yani. Bence siz de bırakın bu salak oyunu derim. Dünyanın en kötü online oyunu bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar