malik Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 o kadar forvetimiz arasında neyimize lazımsa artık,ümit milli takımda oynayacak gerçi..sağ açıkta gelişirse güzel ama. http://www.zaman.com.tr/webapp-tr/haber.do?haberno=516803 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 gazetede okumustum ingilizler de istemişler milli takıma ama bizi tercih etmiş, insallah işe yarar bi topcudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 1-2 yıl sonra unutulur bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Zamanında bi Mustafa İzzet vardı böyle yine binbir yaygarayla koparmış almıştık İngiltereden, "onlar da istiyo" diye bisürü haber yapmıştık. 2-3 maç oynattık, o da formaliteden hem bi daa ingilterede oynayamasın hem de o kadar yaygara yaptık rezil olmayalım diye, sonra unutuldu gitti. Benzer son olmaz umarım. Pek ümitli deilim gerçi ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Mustafa İzzet iyi oyuncu fakat gerek dil bilmemesi, gerekse mevkisinde birçok oyuncumuz olması bakımından pek tercih edilmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 muzzy iyi topcudur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Ben iyi ya da kötü oyuncu demiyorum zaten, ama milli takıma gerekli ya da faydalı bir oyuncu değildi / değilmiş demek ki. Yani o olaydan sonra "bakın süper genç yetenek aldık yine millilere" sözü pek iç açıcı gelmiyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 yok abi ben biliyorum bu kazım ı. gayette hızlı bı adam ve mucadeleci hatta adını kazım duyunca arkadaslarla geyık yapmıstık.SAMi hyypa aha buda KAZIM richards die ordan hatırlıorum :) bide NURETTiN naybet var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Colin Kazım patiye selam söledi:),ilk maçında bir gol attı,bir tane de attırdı,beyler daha adamı görmeden hemen yargılamışsınız ya,ne kadar güzel bişey çocuk geliyo ben kendimi Türk hissediyoru diyor ve milli formayı giyiyor,umarım başarılı olur ve A Milli takıma kadar yükselir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Geçmişle bağdaştırmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Evertonda oynayan Leon Osman da Turk, ama hic ismi gecmiyor milli takim oyuncusu olarak. Evertonda harikalar yaratiyor resmen adam, Babasi Kibris Turk'u ve kendisininde Turk Pasaportu var bildigim kadariyla. Bu ise egilmek lazim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 pasaportunu bilmem de uyruk ingiltere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Turk pasaportuda var. Colin Kazim Richards'inda uyrugu Ingiltereydi, iki gunde pasaport cikardilar vs. Turk oldu. Leon Osman icinde ayni sey yapilabilinir, gerci Ortasahanin gobeginde oynayacak bu kadar cok oyuncu varken gerekir mi bilemeyecem ama yinede dusunulebilinir. Leon Osman is half Turkish-Cypriot with his dad residing in Northern Cyprus (kaynak Wikipedia) edit: Hatta ahanda burdan da bakabiliriz, http://futbol.turksportal.net/makale/futbol/748/ [ Mesaj 26 March 2007, Monday - 00:18 tarihinde, Azmodai tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 olsun bol bol orta saha iyidir. tümer, yıldıray falan bunlar 2010'da antika olur, gelecek için lazım böyle adamlar. gerçi leon da 26 yaşında ama gelecek sene için alternatif olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Bugun kartal haberde tıgana kazımı transfer edelım dedı dıyor ama bılemıcem kolpa mı değil mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 kolpa kolpa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 ya herşeye tamamda niye kazım ya colin kazım richards cok enteresan yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 kazım sana dandik isim gibi gelebilir ama bir ingiliz için kazım güzel isim olabilir :) mesela sen mike'ın güzel bir isim oldugunu düşünebilirsin ama ingilizlerin kazım'ı da mike olabilir. neyse işte anladın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Adam - Adem David - Davut Michael - Mikail gibi .. Bu arada togie demişsin ya Yıldıray - Tümer 2010 da antika olur die Tümer konusunda haklısın 74 lü ama Yıldıray 78 li onunde bi 5-6 sene daha var Gerçi Tugaya lafım yok eywallah ama Hakan Şükür'ün Bu performansıyla hala 11 de milli takımda oynadığımızı gördükjçe kimse antika olmaz bu ulkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 evet orası oyle malesef ama hakan sükür bıraktıktan sonra kimse o yaşa kadar kalamayacak bence. yıldıray'ın yaşından haberim yoktu ama 30 undan sonra ne kadar faydalı olacak bilemiyorum. daha iyileri var orta sahada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 tümer zaten en fazla 2-3 yıla söner de yıldıray 6 yıl daha oynar hakan sukure laf yok zaten artık antika olmus birde üstüne 3 yıl daha oynicam diyor *ay değil yıl :) [ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 22:55 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 hakan'ı seneye winning eleven'a bile koymayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 galatasarayliyim hakanı çok severim.bize katkısı büyüktür bişi demiyorum ama sırf tanju nun rekorunu kırıcam die bizide bitirio.gitsin katar a gençlerin önünü açsın yeni transfer yapılsın gitsin bıraksın artık.atamıo işte eskisi gibi degil.eskiden kasmadan attıgı golleri artık atamıo hatta topa vuramıo.milli takımda onsuz yapabilir artık yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar