Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ultrAslan ve Genç Fenerbahçeliler başkanları kabede

malik

Öne çıkan mesajlar

yapılan bir kareografi güzeldir maça gidenleri eğlendiriri yapanlara gurur verir ancak okadar. takıma bir katkısı yok

bana göre iyi bir taraftar grubunun yapması şart olan birşey değil.

çarşıya gelince millete saldırdıklarında böle arabaların aynalarını filan kırdıklarında(videolar var) cok uyuz oluyorum açıkçası bunları yapan tiplerin 100yıl stadlardan uzak tutulmaları gerek.. ancak tezahuratta ve özellikle sosyal mesajlarda hastasıyım çarşının. fanatik olmayan diğer takım taraftarları da kimi görsem aynı fikirde zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ya stad gorevlileri diziyolar onları tek tek koltuklara, çıplak gözle gördüm tv den değil. kfy zaten maraton altta takılmıyor diye biliyorum ben.

stad görevlileri sadece kapılarda bilet işinden sorumlu kadıköy'de,kfy maraton üst katta ama dediğim gibi şovları genellikle onlar planlıyor,maraton alt sahaya yakın ve kamera hizasında olduğu için kartonlar oraya konuyor...

[ Mesaj 26 March 2007, Monday - 17:10 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

doğrudur bilemiycem, ben yönetim destekli oldugunu sanıyordum.
cemad, benim zaten çarşıya bi kastım yok ki. yukarda çarşıyı öven ve ultrAslan'ı kötüleyen bir yazı vardı ona sinirlenerek mecburen yazmam gerekenleri yazdım yoksa çarşı bazı bestelerdek, ses çıkarmada rakip takımı en fazla etkileyebilecek seyirci. ama bazen rakibi değil kendi oyuncusunu strese sokuyo ayrı konu.
sağa sola sataşan taraftar ise heryerde var sadece carsıda değil. ama bunun da sebepleri tamamen taraftarda aranmamalı diye düşünüyorum. önce üstümüzdekiler adam olacak ki biz de uyum saglayalım.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie'nin de dediği gibi burda kimse kimsenin taraftar grubuna laf atma amacında olmamalı..İyisiyle,kötüsüyle ülkemizde taraftar grubu oluşumları bi şekilde otrumaya başladı. gerçi henüz yeni bence avrupadakilerle karşılaştırılınca.Şovlar ve tezahüratlar çok dandik bana kalırsa tüm gruplarımızında,son bikaç yıldır İtalya'da ki taraftar gruplarını sitelerinden takip ediyorum adamların şovları mükemmel,işte size birkaç örnek;

AC MİLAN;

[spo][/spo]

[spo][/spo]

AS ROMA;

[spo] [/spo]

[spo][/spo]

Son olarakta görün deplanman taraftarı nasıl olunacağı,nasıl kent basılacağını,Olympiakos taraftarları deplasman böyle gidiyor;

[spo][/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

Hadi yavrular hadi.Herkes kımın beste arakcısı oldugunu ıyı bılıyor.Ayrıca sımdı sana bırı kufur etse sonrada ben etsem bu benım yaptıgım ısın sebebı olmaz.Sonucta karaktersızlık karatersızlık.itaat et falan.Gercı bunlar Çarşının olmadıgı yerde kolay şeyler.
[spo]Ezıkler utanın utanın ezıkler
daha neler goreceğiz ne rezıllıker
yetmedımı caldıgınız bızım besteler
ezıkler utanın...[/spo]
Ha ayrıca dunya rekoru sahıbı oldugumuz ıcın aslında sızlerı pek sallamamak lazım.
http://www.youtube.com/watch?v=vRmXOsm7P18

[ Mesaj 26 March 2007, Monday - 17:52 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 26 March 2007, Monday - 17:55 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bak dogru yolu nasıl buldun kos stada lıselı olmayanları gslı saymayan yonetımıne kufur et.
http://www.youtube.com/watch?v=bVa9oU0K78o&mode=related&search=
ben konusamayım sozu 32.gune bırakıyorum burun mehmet bey
[ Mesaj 26 March 2007, Monday - 17:58 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 26 March 2007, Monday - 17:59 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

http://alisamiyen.net/forum/viewtopic.php?t=8459&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=bf30141933c2b33816aa3c2222602b52
Sayfanın en altı mehmet eskıcının yazısı
http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=152002
eh bır taraftar yorumu bır gazete haberı yeterlı mı devam edim mi cunku google boyle haberlerle dolu.

[ Mesaj 26 March 2007, Monday - 20:36 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

mehmet eskici kendi kendini göt etmiş zaten. olimpiyattaki 75 bin kişi bi tarafına ağrı olarak girmiştir herelde.
diger maç ise geçen sezona ait değil. biz gerektiği zaman dünyanın her yerinde stat doldurmasını iyi biliriz.
ayrıca bu şekilde haber çok bulabilirsin herkes ali sami yen dolmuyor der ama kolay kolay fotograflarla kanıtlayamazlar. büyük boşlukların görüldüğü maçlar da ya ramazan ayına denk gelmiştir ya da takıma güven kalmamıştır.

siz 5. liği garantilemenize rağmen maça belki 4. oluruz umuduyla gitmişinizdir belki ehausda.
Sosyal ağlarda paylaş

herşeyi anladımda şu çarşının reklamını yapan arkadaşları anlamıyorum... b.de tezahürat yapmışlar utanın ezikler die... bence ezik olanları Türkiyede herkes iyi biliyor...

bu ülkede hiçbir taraftar oluşumu ultrAslan gibi olamadı OLAMAZDA.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...