Masteis Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Mesela google'da aratma çubuğuna birşey girdikten sonra oraya tıkladığımızda girdiklerimizi gösteriyor ya. Onları nasıl silebiliriz? Sallıyorum google arama çubuğuna 1 kere tıkladık aşağı bi liste döküldü "Ebru Gündeş" "Pamela" "Ponr xXx" "Hülya Avşar" gibi. Bunları nasıl silebiliyoruz? Geçmişi sil falan dedim ama duruyorlardı. Sistem Win98, Browser IE. *vallah kendim için istemiyorum, bankadan personel istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Google'a gir,son girdiklerini tıkla,bul ve seç klavyeden delete tuşuyla silebilirsin... [ Mesaj 22 March 2007, Thursday - 13:42 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 CCleaner 1.38 ile temizle bişi kalmaz. [ Mesaj 22 March 2007, Thursday - 14:51 tarihinde, ShadowFax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 gerek yok arama kısmına farenin sol tusu ile cift klik yap sonuclardan birinin üzerine gel ve del tusuna basılı tut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanchez Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Explorer da araçlar-internet seçenekleri-içerik-otomatik tamamla ya bas orda formları sile bas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar