Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir çizgifilm arıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bi çizgifilm hatırlıyorum.Böle fransız devrimi sırasında geçiyordu galiba.Çok küçüktüm sadece karakterleri hatırlayabiliyorum.Böle kırmızı dar bi pantolon beyaz fırfırlı gömlek giyen bi ablamız vardı.Sonra mohawk saçlı kızılderili bi abimiz bide sincap gibi kuyruklu bir şapka ve boromirin borusu gibi bi barut kutusu taşıyan bi amcamız vardı hatırlayan var mı acaba bunu?
Mesaj tarihi:
Valla ben de hatırladım da ismini bilmiyorum tabi.
Bunlar avcıydı galiba, sincap kuyruğu benzeri şapkalı olan tip sarışındı ve silah taşıyodu diye hatırlıyom.
Mesaj tarihi:
yalan olmasın da, geçenlerde cine5'te izlemiştim sanırım bunu.
kılızderili olan abimiz kabilesinin son üyesiydi sanırım. kesin mohikan'dır dicem ama yalan olabilir diye demiyorum.
  • 10 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
abi çok sağ ol benim aradığım çizgifilme çok benziyo hatta belki de odur tam çıkaramıyorum ama.google da resimleri falan arattığımda diğer karakterleri bulamıyorum?bide benim aradığım böle anime tarzı çizimlere falan sahip değildi sanırsam.Aman 8 yaşında izlediğim bi çizgi film için kafayı yiyemeyeceğim bunuda izleyebilirim benzer bişi gibi zaten :)
Mesaj tarihi:
kender benim aradığım bu değil ama bu da aynı tarzda izlerim herhalde.80scartoons forumlarında sordum marianne the 1st diye bi öneri geldi ama onunla da ilgili hiç bişi bulamıyorum:)
  • Yeni Oluştur...