St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Bi çizgifilm hatırlıyorum.Böle fransız devrimi sırasında geçiyordu galiba.Çok küçüktüm sadece karakterleri hatırlayabiliyorum.Böle kırmızı dar bi pantolon beyaz fırfırlı gömlek giyen bi ablamız vardı.Sonra mohawk saçlı kızılderili bi abimiz bide sincap gibi kuyruklu bir şapka ve boromirin borusu gibi bi barut kutusu taşıyan bi amcamız vardı hatırlayan var mı acaba bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Burdan bir ara bakalım,bende hatırlıyorum sölediğin çizgi filmi,bende araştırayım... http://www.80scartoons.net/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 ismini bilsem bakayımda ismini bilmeden aramak çok zor burdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Valla ben de hatırladım da ismini bilmiyorum tabi. Bunlar avcıydı galiba, sincap kuyruğu benzeri şapkalı olan tip sarışındı ve silah taşıyodu diye hatırlıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 evt silah taşıyodu da avcılar mıydı hatırla mıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 yalan olmasın da, geçenlerde cine5'te izlemiştim sanırım bunu. kılızderili olan abimiz kabilesinin son üyesiydi sanırım. kesin mohikan'dır dicem ama yalan olabilir diye demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buz Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Captain Swing'i mi arıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 yok yaw swingi tanıyom o deil hem o çizgiromandı sanırım çizgifilmi var mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 up! yardımcı olun ey patiler bi yerlerden bulmam lazım bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 ya barut kutusu taşıyan adam aklıma gelince diğerleri de geldi aklıma.sanırım TRT'de izlemiştim bu çizgi filmi hatırlıyorum karakterleri.Araştırayım bende ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Japonca'da 'Versailles(Versay)' 'Berusaiyu' şeklinde telafuz edildiği için orjinal adı Berusaiyu no Bara olan Versay'ın Gülü ilk olarak Japonya'da 1979 Ekim'inden 1980 Eylül'üne kadar yayınlandı. ayrıntılı incelemehttp://www.anime.gen.tr/yazi.php?id=122 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 abi çok sağ ol benim aradığım çizgifilme çok benziyo hatta belki de odur tam çıkaramıyorum ama.google da resimleri falan arattığımda diğer karakterleri bulamıyorum?bide benim aradığım böle anime tarzı çizimlere falan sahip değildi sanırsam.Aman 8 yaşında izlediğim bi çizgi film için kafayı yiyemeyeceğim bunuda izleyebilirim benzer bişi gibi zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 ne cizgi diziler varmışş :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 rose of versailes ilk 3 bölüm türkçe altyazılı. izle bakalım aradığın serimi değilmi 1.bölüm 2.bölüm 3.bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 @kender : o serinin 3 değil 22 bölümü tr altyazılıydı en son baktığımda, çevirisi devam ediyor şu an. http://www.divxplanet.com/sub/m/12533/Berusaiyu-no-bara.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Burdan devam et http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4396 Başyapıt :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 kender benim aradığım bu değil ama bu da aynı tarzda izlerim herhalde.80scartoons forumlarında sordum marianne the 1st diye bi öneri geldi ama onunla da ilgili hiç bişi bulamıyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 evet adamın dediği doruymuş çizgifilmin adı marienne 1st .peki nerden bulabilirim ki ben bunu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 kucuklugumde cogu bolumunu izlemistim cok guzeldir herkes izlemeli =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar