toggie Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 al sana bütün warlock questleri ve levelları. http://www.wowhead.com/?quests=4.-61#00cz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Trial accountu normal accounta çevirmek için kredi kartı kullanmıyor. Yine gidip cd alacağı cd deki key i gireceğiz. Key istiyor. Online olarak verilmiyor diyor. Çözemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Vay faruk vay sonunda doğru yolu buldun demek hayırlısı msnden ulaş neyi merak ediyorsan sor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 msn açta ulaşayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 elinde orijinal wow olması lazım, key de kutunun içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 oyuna yeni başlicam ama burning crusade eklenti paket olduğundan asıl wowun daha önceden yüklü olması gerekiyomuş. o iki cdyi de orjinal almak zorunda mıyım? burning crusade 75liraydı da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 ikisi birlikte ucuza satılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 toggie dostum baya yardımsever bi zatsın. eyvallah hocam ya;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 valla ben wowu seviyorum, sevdirmek için de elimden geleni yaparım ne demek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Peki o zaman bunu da anlatırsın sanırım. :) SS almak için print screen tuşuna bastık, "screen captured" mesajını aldık. Pekala bu dosya oyun klasörünün altından Screen Shot adlı klasöre gitti, Peki biz bu dosyaları neyle jpg yapacağız :) Bir soru daha, tailoring ve leather working beraber alınmıyor sanırım, deri işçiliğini aldım fakat ilerleyemiyorum. normal deriden farklı bir deri istiyor onu halen daha çıkarmayı beceremedim :) nasıl olacak bu iş :D Bende kendime Hunter açtım. iyi bir hunter olma yolunda ilerliyorum. Lakin Hunter'ın el kitabı gibi bişi lazım. Görevler Warlock a nazaran daha komplike yani biraz daha rahat çözülebiliyor. Fakat ilerledikçe karışıyor. Şimdilik bir petim var. Beklentimiz 40lvl olup riding açmak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 irfanview kullanıyorum ben ss leri çevirmek için En fazla 2 ana meslek alabiliyorsun onun için tailoring i alamamışsındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 skinning ve leather working skining ana meslek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Evet ana meslek. ikincil meslekler : 1st aid,Cooking ve fishing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 skinning ve leather working aldıysan tailoring seçemessin. skinning de kolay artan bir skill 80 e kadar nerdeyse her yaratıktan artar skillin. deriyi yüzmeden önce hayvanın üzerine getir imleci sag alt tarafta "skinnible" yazısı gri yazıyorsa artmaz, yeşil olursa artabilir, sarı olursa muhtemelen artar, turuncu olursa kesin artar, kırmızı olursa deriyi yüzemezsin. bu renk olayı her skill için geçerli. tailoring seçmek istersen ana mesleklerinden birini kapatıp seçebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Peki sorun şu şimdi ismini tam hatırlamıyorum thottbot dan bakıp yazacağım, yeni eşyaları yapabilmem için farklı bir deri istiyor. Thottbot tan baktım bu deri thisle bear dan düşüyormuş yüzlerce kestim belkide ama çıkaramadım. Birazdan ismini yazacağım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Light Hide http://www.thottbot.com/i783 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 hide'lar leather'lara göre daha zor cıkar. hatta baya zordur. ama ah de ucuza bulabilirsin boşuna kasma çıkarıcam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Nasıl para kasılır yada hide mı leather mı tartışmasının dışında yeni başlamak isteyen oyunculara tek bir tavsiyem var. Başlamayın. Eskisi kadar zevkli değil artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Yeni başladım 25 lvlim Jeadenar da.. Haywani keyif alıyorum.. Her lvl de farklı itemler yeni armorlar.. Zincirleme olan Questler ve sonunda silah yada ring vermesi filan.. :D 15-20 lvl Eliteler ve Rare mob lar :D Gezgin gibi dolaşıyorum nerde ne war araştırıyorum.. Tüm Questleri yapıyorum dandik armor weapon verse bile.. Dungeonlara giriyorum arkadaşlarımla gayet iyi yani.. AH yapıom :D 30 Gold war :D 40 a kadar biriktirmem lasım paramı :D Binek alıcam :D Herşey çok güzel gidiyor bakalım.. :D Blacksmithing ve Mining yapıom :D Mining tavan yapıo, Blacksmithing hala düşük.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 bs kasmak kolay değil, çok para harcayacaksın planlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Walla abi canım çıkıo.. Parçaları topliom, mail armor yapıom yok abi kıpırdamıo.. 55 de şuan.. 65 de yeni bişiler açılcak işte.. BS ye baktım söyle bi ilerde neler yapılabilir diye.. Gözlerim kamaştı.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Valla mining 150 oldu koptu gidiyoda bs 92 de kaldı.Tabi topladiğim copperlari bronze yapip 20 tanesini ah ta 10 gold a satmamın etkisi var:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 BS çok kasmayın şimdiden o madenleri sata sata çok güzel para yapılıyor bunlarda mountlar için falan gerekli güzel şeyler :D En son kasarsınız onları hemde rexipe alacak paranız olur mis gibi :D (Hele Engineering falan hiç denemeyin lvl 40 olduğunda 10gden fazla para görmemiş adam olursunuz valla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2007 :O 20 Copper Bar mı satıosun AH de.. Inn Barla dolu.. :D Silver Bronze Tin Copper :D AH de nerde satıonuz Barları.. :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Tailoring + Enchant Firt Aid Hepsi bu kadar :) Tailoringi kasıyoruz, ama ilerde giysilere özellikleri ekleme olayını çözemedim :| Enchant arada sırada uğruyorum, çok para isteyen bir iş, derinliklerine inemiyorum :) First Aid 150 de kaldı, nası expert olacağız bulamadım. Sanırım bir yerden bir kitap alacağız. Allience de bilen varsa anlatırsa sevinirim. En büyük sıkıntım item... battle lar ile mark biriktirilerek item alındığını öğrendim. Fakat bu itemler nereden alınıyor kaç mark ve kaç honnor lazım. SW de bir yer var old town da, itemlere baktım, 60lvl dan aşağısı yok.. :) DM yolu görünüyor acep item düşecekmi bana gibilerinden düşünmüyorda değilim. Biri First Aid nasıl geliştirilecek 150'den sonra ve Marklar ile nasıl 20-30-40 lvl civarlarında biri için nereden item bulabilirim. v.s. v.s. [ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 16:04 tarihinde, KaKsi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar