Bone Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 said: Bir ara Posta-Zaman kapısıyordu sonra zaman onu geçti diye biliyorum her yere Türkiyenin en fazla satan gazetesi yazıyolar. ben en çok okunan gazete hürriyet diye düşünüyordum. çünkü insanlar internette haber linki verirken bile hürriyeti kaynak gösteriyorlar. gazetecilerde en büyük yeri hep hürriyet kaplıyor. posta'nın en çok satan gazete olduğunu duyunca cidden "o_O" dumur olmuştum. çoğu gazetecide posta bile göremiyorum ben ya. zaman konusuna gelirsek. en büyük tiraj'ı zaman yapıyor diye "en çok okunan gazete zaman'dır" demiş bazıları. oysa öyle değil arkadaşlar. küçük bir araştırma yaparsanız, tiraj hesaplayan ünlü bir şirketin, bu zamanın tiraj sayısını hileli bulup hesaba katmadığını görürsünüz. zaman gazetesi umrumda olmadığı için, bu olayı yapan organizasyonun adını da aklımda tutmamıştım, ancak bu olayı okudum. ve evet, en çok satılan gazete zaman olabilir, ancak tespit edildiği kadarıyla, bir kişi 10-15 zaman gazetesi alıyormuş her gün. yani en çok satılan gazete zaman olabilir, ama bu sayıyı 10-15'e bölmemiz gerekli. "satış" rakamları "okunuş" rakamlarıyla birebir örtüşmediği için de, "en çok okunan gazete" sayılmıyor zaman. ama halen şu posta işini aklım almıyor. nasıl beceriyorlar da en çok satılan/okunan gazete olabiliyorlar... ek not: cumhuriyet en çok satılan gazete olamaz, diğer gazetelerin cumhuriyet'in önüne geçmesi pek de şaşırtıcı değil. bazıları bunu çok önemli birşeymiş gibi yazmışlar. cumhuriyet'in az satmasının bazı nedenleri var. -gazete fiyatı 75 bin lira (kıbrıs'ta 1 milyon). 10-25 bin gibi ucuz fiyatlara gazete alabilecekken 1 milyon gibi bir fiyatı herkes veremez. -renksiz bir gazete. resim pek yok. oysa bizim millet daha renkli, daha cıvıl cıvıl haberler okumak istiyor. misal hürriyet, sabah, miliyet... -sadece köşe yazarları değil, gazetenin esas haberleri bile solcu bir çizgide ilerliyor. bu yüzden genelde sadece solcuların tercih ettiği bir gazete. -gençlere hitap eden kolay anlaşılır yazılar yok. özellikle yaşlıların anlayabileceği ağır bir uslup kullanmaktalar. bu nedenlerden dolayı, cumhuriyet eskiden beri, belirli bir kesimin (genelde solcular) alıp okuduğu bir gazete olarak kalmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 said: Bak apache birincisi cumhuriyet bedava dagıtılsın dagıtılmasın benim bir tarafımda değil ikincisi ben bu bedava dagıtılma olayını görmedim kuzenimden duydum dedim izmirde olsam bunu sana kanıtlardım üç bedava cumhuriyet dagıtıldığı her nekadar benim zerre kadar umrumda olmasada GAZETELERE ÇIKTI böyle konusup sinirlerimi germe. demek ki neymiş her duyduğuna inanıp birde onu savunmayacakmışsın.hadi canım burada kulaktan kulağa oynamıyoruz. [ Mesaj 20 March 2007, Tuesday - 22:20 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 hürriyet zaten en çok satan. aydın doğan var sonuçta adamın girmediği iş kalmadı medyada. posta, zaman falan da hikaye sallamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 hürriyet'in aslında köşe yazarları çok iyi (birkaçını sevmem, o ayrı) ancak ne yazık ki genel haber tarzını çok tarafsız yapıyorlar. bazen taraf tutmayalım derken yanlış tarafı haklı gösterdikleri bile oluyor. [ Mesaj 20 March 2007, Tuesday - 22:23 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Kulaktan kulağa oyunumuza bir iki kişi daha alalımmı paşam. http://www.sonsaniye.net/yazar5636.htm http://www.haberazzi.com/solhaber_detay.php?NewsID=1376 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 sallamayın arkadaşlar en çok satan gazete fanatik bikerem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 fanatik hürriyet fark etmiyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Hürriyet Spor daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 said: http://www.haberazzi.com/solhaber_detay.php?NewsID=1376 çok sağlam kaynaklar vermişsin.şimdi haberazzi nin diğer haberlerine bakıyoruz. - 'Karımla kameralar karşısında sevişmek bir başkasıyla sevişmekten daha zor' - İnternet Mahir'e Borat'ın filmini izlettiler; BEĞENMEDİ - Avrupa Yakası'nın psikopat Gaffur'u Peker Açıkalın: "İnsanlar Gaffur delisi olmuş" (Video) ayrıca haberazzi nin genel haberciliği 'şerefsiz yahudiler' 'yaşasın ümmet alemi' gibi bildiğimiz bir siyasal islam portföyü veriyor sanki ne dersin? [ Mesaj 20 March 2007, Tuesday - 22:31 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 said: Kulaktan kulağa oyunumuza bir iki kişi daha alalımmı paşam. http://www.sonsaniye.net/yazar5636.htm http://www.haberazzi.com/solhaber_detay.php?NewsID=1376 bedavaya satıyorlarsa, söyle onlara, bir tane de bana ayırsınlar. kıbrısta her gün 1 milyon ödemek zor geliyor bana :P zaten bir gün gecikmeli olarak geliyor gazeteler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Haberazzi paparazzi anlamam google'a bedava cumhuriyet dağıtıyorlar yaz seç begen oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 haberazzi paparazzi anlamıyorsan linkinide vermeyeceksin,sırtınıda dayamayacaksın. vakıf kuruluşu olan cumhuriyet gazetesi ayakta kalabilmek için en pahalı gazete olurken 'ee bedava dağıtıyorlar onuda nolmuş sanki' diye ortalarda yalan nutuklar sallamayacaksın.sonrada çıkıp internet mahire borat izlettiler hiç sallamadı haberinin yanında cumhuriyetide beleş dağıtmışlar gibi haberlere itibar etmemeyi öğreneceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 said: Haberazzi paparazzi anlamam google'a bedava cumhuriyet dağıtıyorlar yaz seç begen oku. valla hasta olmasam, üşenmesem, oturur kasar, şu bahsettiğim haberi araştırır bulurdum. zaman gazetesinin tirajını nasıl abartı gösterdiğini anlatan bir makale. bu kadar google'da araştırmayı seviyorsan, benim yerime şu haberi de araştırırsan çok minnettar kalırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Siteye sallayıp iyi kıvırıyosun helal! Sırf sen öyle düşünüyorsun diye Cumhuriyet gazetesinin kesinlikle AMA kesinlikle bedavaya dagıtılmadıgını düşünüyosun aferin. Nasıl olsa hangi gazetede okudugumu söylesem onada bok atacaksın böylece daha fazla tartısmamıza gerek kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 said: Sırf sen öyle düşünüyorsun diye Cumhuriyet gazetesinin kesinlikle AMA kesinlikle bedavaya dagıtılmadıgını düşünüyosun aferin. ben de öle düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Bone ben o haberi ilk bir gazetede okudum sonra kuzenimde evet izmirdede dagıtıyolar dedi o yüzden buraya yazdım Google araştırmayıda sevmem sadece okudugum gazetede bulamayınca google'a yazdım ve link verdim. Bu konu hakkında o kadar konustukki azılı bir cumhuriyet gazetesi düşmanı gibi gözükmeye başladım bu benide sıkmaya başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 bununla ilgili uzun bir yazi yazicam bu gece kurtulus savasi ve canakkale uzerine oynan oyunlarla ilgili :) isler biraz farkli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 kaç gibi yazarsın? ;)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar