Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konferansta Rezalet

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

said:
Zaman, Vakit gibi gazetelerin nasıl gazeteler oldukları belli ve beleş dağıtıma, propagandaya ihtiyaçları var. Bir Cumhuriyet'le eşit mi tutuyorsunuz Zaman'ı

Zaman gazetesi Cumhuriyet'den daha fazla satiliyor hatta en fazla satilan gazete diye biliyorum, neden ihtiyac duysunlar ki daha?
Sosyal ağlarda paylaş

ya senin kıldıgın namaz benı niye ilgilendirsin aksine zerre kadar umrumda bile degil. Onuda zaten oyle bi anlamda söylememiştim. Çok kişi tarafından bilinir o olay gazetenin içeriği vs dolayısıyla tamamen bununla ilgiliydi.

konuda zaten din propagandasından bahsedilmiş biraz bağlantı kurmayı başarsaydın sinirlerin bozulmazdı
Sosyal ağlarda paylaş

Meraktan okumuşluğum var ve birçok kçşe yazılarından da anlaşılıyor. Zira Ertuğrul Özkök köşesinde alıntı yapar bol bol ne olduklarını göstermek için.

2 gazete okurum Cumhuriyet ve Hürriyet

Ki bence Türkiye'nin bir gazetesinin yazarının Atatürk'ten bahsetmeden Çanakkale Zaferini anlatması o gazeteyi bitirir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kalkıp ayaga burda dediklerini orda bagıra bagıra dicektin işte hiçbirşeyde olmazdı...

said:
kim atıcak senı hangi sebeple atıcak okuldan?

said:
Neye göre atacak ki seni,o kadar da değil artık

said:
+73

ölü ozanlar derneği hesaaabı

herkes böyle demiş de, bu ülkede sesini çıkarmak kolay birşey değil.

bugün televizyonda izledim, maganda kurşunu yüzünden yatalak olmuş bir anne ve boynu yarılmış bir çocuğu (adam yani) gösterdiler.
bu magandalar salınmış, serbest bırakılmış.
bunu duyan çocuk, tepki göstermiş, konuşmuş.
adamın tepkisini duyan başka adamlar, magandaları salıvermeleri yetmemiş gibi, gelip bir de tepki gösteren bu adamı suçlu bulmuşlar. 301'den yargılamaya karar vermişler.

başka bir örnek, gene televizyonda izledim bugün.
bir kadın araba sürerken, açık bırakılan rögar kapağının üstünden geçmiş. jant'ı, lastiği felan parçalanmış. polisler gelmiş bu kadına ceza yazmış.

türkiye burası. suçluların haklı, mağdur'un haksız olduğu bir ülke.

zaten şaşırıyorum, dilara o rögar kapağına düştü diye neden dilara'yı mahkemeye vermediler. bunu bile yaparlardı.
sonra dilara mahkemeye gelmedi diye de, ailesini büyük bir zan altında bırakırlardı. dilara'yı kaçak ilan eder ve ailesine milyarlar tazminat ödemesine zorlarlardı.

yaparlar yaparlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bak apache birincisi cumhuriyet bedava dagıtılsın dagıtılmasın benim bir tarafımda değil ikincisi ben bu bedava dagıtılma olayını görmedim kuzenimden duydum dedim izmirde olsam bunu sana kanıtlardım üç bedava cumhuriyet dagıtıldığı her nekadar benim zerre kadar umrumda olmasada GAZETELERE ÇIKTI böyle konusup sinirlerimi germe.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...