Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir demet tiyatro nerde??

numberten

Öne çıkan mesajlar

BKM oyunculari Devlet Tiyatrosuna bagli degiller ki.
BKM ozel tiyatro.
oyuzden bitmemistir. Ne yani YIlmaz Erdogan Demet Akbag tv ye mi cikamicak :)

Ya Bir demet tiyatro tutmadi sanirim.Ben hic denk gelemiyordum.Izleyemedim.
Ratingleri falanda bayagi bi kotuymus daha once kaldiracaklardi sonra dizilerle dalga gecme modasina uydular.
O da olmadi yine normal hikayelerine donduler.
En sonunda yalan oldu sanirim.
Sosyal ağlarda paylaş

en son kaldırmadılar mı o efektleri?

bu arada ek$i sozlukte dizinin yayın sözleşmesi bitti gibi bişey okudum. Yani önceden anlaşılmış bölüm sayısı çekilmiş yayınlanmama gibi bi ihtimal varmış. Bellide olmaz, ben severek izliyodum ya.
Sosyal ağlarda paylaş

ATV de yayınlanan her dizinin vadeis ortalama 10 bilemedin 12 bölkümdür çünkü ATV dizi oynatıp kaldırma kousunda kendi rekorunu ekidne tutuyor.

büyük çapta dizi katleden bu kanalı kınıyorum

*KIN*

adamlar sezon başladığından beri 10 tane diziyi rahat busezonbaşlatıp bu sezon bitirtdiler be bitirmeye devam ediyorlar.. eskiden diziler sezon başında başlartıd sezon sonu biterd,i rating alamaışsa bir sonraki sezon yayınlanmazdı.. ama öyle değil..

şimdi yeni diziler merak uyandırdığından adı öteki dizilerden duyulmuş 2 kişi koyuyorlar kadroya raya reklamı sokuşturuyorlar ratingler düştüğü an diziyi bitirip yeni dizi ve yeni reklamlar alıyorlar

ekomoide "hız" kavramı vardır birürünü en hızlı üretip pazarı en hızlı ele geçirmek üzerine bir konudur bu çünkü piyasayı aynı süratle kaybetmemek elde değil..

ATV nin dizi yayınlama karar bölümüne herhalde iksisat fakültelerinden profesörleri aldırlar işe :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...