numberten Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Yahu bir saattir bekliyorum Maç sayısı diye birfilm başladı ne oldu acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 fena film diildir ama o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 vizyon bölümüne açsan çok şık olurdu. Ayrıca belki reyting alamadığı için kaldırılmıştır veya bölüm yetişmemiştir. Günü de değiştirilmiş olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 VİZYON bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 ANLADIK SAĞOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 :D hoş bir enstantene doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 RİCA EDERİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 gürültü yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 nette bir açıklama bulamadım ama umarım bu yüzden değildir http://forum.paticik.com/konu.php?id=178815 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 BKM oyunculari Devlet Tiyatrosuna bagli degiller ki. BKM ozel tiyatro. oyuzden bitmemistir. Ne yani YIlmaz Erdogan Demet Akbag tv ye mi cikamicak :) Ya Bir demet tiyatro tutmadi sanirim.Ben hic denk gelemiyordum.Izleyemedim. Ratingleri falanda bayagi bi kotuymus daha once kaldiracaklardi sonra dizilerle dalga gecme modasina uydular. O da olmadi yine normal hikayelerine donduler. En sonunda yalan oldu sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 o eski tadı yoktu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 arkaya gülme efektleri koyduklarından beri izlemiyorum. izlemicemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Evet gülme efektleri kötü olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 en son kaldırmadılar mı o efektleri? bu arada ek$i sozlukte dizinin yayın sözleşmesi bitti gibi bişey okudum. Yani önceden anlaşılmış bölüm sayısı çekilmiş yayınlanmama gibi bi ihtimal varmış. Bellide olmaz, ben severek izliyodum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 gülme efekti koyulmasına kadar izledim ki yaklaşık 3 bölüme denk geliyor sanırım bu.gülme efekti üzerine dizilerle dalga geçmeye başlıyınca hiç hoş olmadı,yakışmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 ATV de yayınlanan her dizinin vadeis ortalama 10 bilemedin 12 bölkümdür çünkü ATV dizi oynatıp kaldırma kousunda kendi rekorunu ekidne tutuyor. büyük çapta dizi katleden bu kanalı kınıyorum *KIN* adamlar sezon başladığından beri 10 tane diziyi rahat busezonbaşlatıp bu sezon bitirtdiler be bitirmeye devam ediyorlar.. eskiden diziler sezon başında başlartıd sezon sonu biterd,i rating alamaışsa bir sonraki sezon yayınlanmazdı.. ama öyle değil.. şimdi yeni diziler merak uyandırdığından adı öteki dizilerden duyulmuş 2 kişi koyuyorlar kadroya raya reklamı sokuşturuyorlar ratingler düştüğü an diziyi bitirip yeni dizi ve yeni reklamlar alıyorlar ekomoide "hız" kavramı vardır birürünü en hızlı üretip pazarı en hızlı ele geçirmek üzerine bir konudur bu çünkü piyasayı aynı süratle kaybetmemek elde değil.. ATV nin dizi yayınlama karar bölümüne herhalde iksisat fakültelerinden profesörleri aldırlar işe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 e iyide en son Ata Demirer falanda katılmıştı kadroya öyle çaat diye bitirmeleri çok acaip bu diziyi. Sonuçta abuk sabuk soap opera tarzı dizilerden biri degildi bir demet tiyatro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 [spo]Bölüm 14 / Yeni Bölüm 27 Mart Salı 20:00'de[/spo][spo]http://www.atv.com.tr/prog,bir_demet_tiyatro.html[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 [spo]Yani kaldırılmamış, bir hafta ara verilmiş.[/spo] [spo]Ailenizin televizyoncusu[/spo] http://www.birdemettiyatro.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar