Werewolf Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 İzle, tapın: http://www.youtube.com/watch?v=lZN4fBC2s00 [ Mesaj 20 March 2007, Tuesday - 00:06 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Efsane grup, fevkaladenin fevkinde şarkı, harikanın da harikası solo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 bir de ufo nun rock bottom şarkısının solosunu dinleyin bence daha güzel, aynı albümden doctor doctor şarkısı da süperdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 ucanadam beni yeni bi grupla tanıştırdın. Fellik fellik discography arıyorum şimd asasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 ehheh ben emule dan indirmiştim ufo nun discography sini, ordan bulabilirsin sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 ya Michael Schenker var bi kere UFO'da tabiiki olağanüstü solo atacak adam. Adam kral zaten, aşmış,yarmış :) Bu arada Freebird'deki soloda şahanedir hakkaten. "40 dakka solo atarım bi bastıgım yere bidaha basmam" der gibi maşallah. [ Mesaj 20 March 2007, Tuesday - 01:57 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 said: "40 dakka solo atarım bi bastıgım yere bidaha basmam" der gibi maşallah. Bana da "40 dakka solo atarım ve hep aynı yere basarım" der gibi geldi eheh. Adam bütün solo boyunca nerdeyse hep aynı pozisyonda aynı pentatonik gamı kullanıyor. Buna rağmen sıkmadan dinletiyor. Süper zamanlama, süper uyum ve süper melodiler.. [ Mesaj 20 March 2007, Tuesday - 10:32 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 o bi değimdir. hatta bi arkadaşın abisinin öyle bi bestesi bile vardır. ama solo guzel evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 günaydın gencler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 siz onu izleyip tapının sonra bunu izleyip intihar edin. http://www.youtube.com/watch?v=rutyA12z3Ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 o herif ambidextrous bırakta çalsın be hocam. Jason Becker ownz eder diyorum ben hepsine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar