Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar vadisini nasil internetten tegmin ederim yaf?

Gilth

Öne çıkan mesajlar

Torrent olarak bulamadim gunler suren aramalarimdan

sonra artik pes ettim. Tek cozum rapidshare olayimi ya?

cok ugrasli o meret tek bi bolum icin 4 tane dosya

indirmek gerekiyor ve de cok uzun suruyo siraya bile

koyamiyosun teker teker indirsin. Sadece 1 dosya

indirebiliyosun etc. Yani kisacasi arkadaslar lutfen bi

yardim olunda turkiyeyi boyle etkileyen bu diziyi bi

izleme zevkine variyim :D
Sosyal ağlarda paylaş

bağlantın kuvvetliyse(nasıl bir tabirse)
rapidden premium al bir aylık, internet download managerla sıraya koyabiliyorsun faq usunda öle yazıyor denemedim gerçi, ama linkler rapid.de ise her türlü download programı işe yarıyor(denedim)

veya ben arkadaştan alıp sana satıyım 10 dvdye sığıyor demişti
(bu paylaşım işine de yice kaptırdın her topice atlıyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi ben almanyada okumaktayim sanirim o dvd satma olayi zor olucak. Baglantim 16mb baya kuvvetli burda ama simdi 1 aylik premium ne gerek var ki para odemeye. Dunyadaki butun dizileri torrentle indirebiliyoruz ama turkiyenin gelmis gecmis en iyi dizisi torrent olarak yok, bu nasil is anlamadim dogrusu.

[ Mesaj 19 March 2007, Monday - 19:29 tarihinde, Gilth tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 19 March 2007, Monday - 19:29 tarihinde, Gilth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

illahi çekeceğim diyorsanız rapid'e sizde premium varmış gibi gösteren hack programları varmış,şahsen kendi premium'um var babamla ortaklaşa kullandığım ama bitince şu programlardan birini denesem diyorum :D

Adını vs. bilmiyorum bir arkadaş olduğunu söyledi o arıyordu.Biraz araştırın bulursunuz mutlaka
Sosyal ağlarda paylaş

yahu biri bi iki gunlugune bi rapidshare premium accountunu veremezmi ya, zaten birsey kaybetmiyceksiniz sadece yeni bi arkadas kazanicaksiniz(guvenilirligimi zegnaya sorun onla daha once daoc acc trade'i yaptim o bilir), 2 gun sonra degisirsiniz passwordu, yalvariyorum :D. indiremiyorum meleti cildiricam. Emule'de buldum ama inmiyolar cunku source/seed yok :(.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
7 euro 1aylık premium pek bir para değil ayriyetten baglantım iyi hepsini birgünde indiririm diye birşey yok günlük 5gb limitin var eger linkler rapid.de de ise günlük 3gb limitin var.yukarda verilmiş bir çok link varken birtanede ben vereyim dedim http://www.cithiz.com
premium üyesiysen flashget ve birkaç programlan sıraya dizebiliyorsun dl listeni.

[ Mesaj 22 March 2007, Thursday - 14:46 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...