Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Dün windowsum göçmüş tekrar kurdum.Kurduğum kopya product key istemeyen virüs programına kadar kendiliğinden kurulu gelen(winamp nero acrobat vs vs) bir kopya ve promarket tarafından yapılmış.En tepede tab name'in yazdığı yerde tab name - www.promarket.com.tr yazıyor..O promarket'i nasıl sildiğimi unutmuşum aylardır format atmıyorum..Hatırlatabilir mi birisi? edit:typo [ Mesaj 20 March 2007, Tuesday - 10:51 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 up! :rollingeyessmileyi: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 http://www.mydigitallife.info/2006/12/14/change-ie-title-bar-or-titlebar-text-description-including-ie7/ daha fazla bilgi için: keywords: rename, ie, title ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 The article that you are looking for cannot be found. However, here are some related suggestions of interesting posts you might looking for: yazıyor verdiğin linkte ama ordadan buldum gene..hatırladım..start run'ı gördüm düştü direk =) teşekkürler canım benim..işe yarıyorsun bazen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 hmm garip... link yanlış değil. kopyala/yapıştır yaparak makaleye ulaşabiliyorsun ama doğrudan linke tıklayarak gidilmiyor. neyse sorunun çözülmüş. boş adamım ben, işe falan yaramam bakma sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 öyle de demeseydin be..valla severek izliyoruz seni ailecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 bu arada sayın kutulu, lütfen düzgün başlıklar koyunuz topiklerinize. sonradan arayan adam bu konuyu nasıl bulsun... ayrıca ractaya da yüz vermeyiniz, şımarıyor sonra :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar