DeamoN Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 abi bi kıza hber yollanır mı ben senden hoşlanıorm die heycanı nerde kaldı bu işin ozman. direk kız iin fetedilmiş kale duruma geliosn hiç bi yere varılmaz. elifle kanak faln da olam direk git yanlarıan konuş hoşlandıgın kzıa konusmada daha cok agırlık wer daha ilgili görün o da hoslanırsa kendinden ilerler olaylar. ben anlamıorm bu ben senden hoslanıorm oalyını git bi de babasından iste olmadı .. yakınlasırsınız oalcagı warsa bulusursunuz basbasa gider bi eyrdelerde içersiniz derken bianda bi yerde öpüşürsünüz war mı alası tam heycan adrenalin dizi gibi oluo walla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 iyice geyige sardiniz ha. oldu olacak dersin ortasinda dalip..... neyse vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Bence en iyisi al çiçeğini çikolatanı git babasından Allah'ın emri peygamberin kavliyle iste. Babası da bir de kızıma soralım desin. O zaman hem cevabını almış olursun hem de bu ehl-i sünnet bir tavır olur. Amerika'yı yeniden keşfetmeye çalışma. Atalarımıza baktıkça zaten tüm sırların nasıl da aydınlandığını göreceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 burdaki fikir ve tecrübeleri dinlemek sünnet,uygulayıp uygulamamak kişisel bir tercihtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 muhtaç oldugum kudret damarlarimdaki asil kanda mevcut. biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 dostum :) hisler ve duygular geçici şeylerdir ancak izleri yıllarca bile kalabilir, o anlık bakışmalar rastlaşmalar bile gün gelir içini sızlatır, neden yapmadım tanışmadım yanına gidip en azından merhaba deseydim diye.bu yüzden ileride keşke dememek için toplumu arkadaşlarını gururunu seni sınırlandırıyorsa karakterinide at gitsin o an sen bir insansın o da bir insan kendini farkettir yada şaşırt onu.örneğin sabahları karşılaştığınızda herkese merhaba derken onu görünce ona da de geç, sen dediğin için o da merhaba der veya günaydın da diyebilirsin, böyle böyle bi kaç kere sonunda kantinde fln görürsen yanına gidip merhaba dediğinde seni az çok gördüğünü uzaktanda olsa tanıdığını bilirsin ve rahatça ders notları alma bahanesiyle veya direk adını sorarak ufaktan olaylara girebilirsin. sana tavsiyem asla pat diye ilk konuşmanızda seni seviyorum nidaları atmaman ki zaten böyle birşey yapmayacağına eminim gerisinide halledersin ;) birşey oldu mu biz yine buralardayız. Bol şans ;)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Sana olacakları yazayım istersen. Önce bir şekilde Elif senle tanışacak. Sonra Elif in sana karşı olan hislerini açıkça öğreneceksin. Sen bir müddet bunlarla takılacaksın. Bu sırada Elif in arkadaşı olan hoşlandığın kızla bol bol vakit geçireceksin. Muhtemelen bu kızda belli etmese senden hoşlanmaya başlayacak. Siz beraber güzelce vakit geçirirken bir gün Elif olayı anlayacak. Sonra Elif le arkadaşı çok pis kavga edip küsecekler. Sende bir müddet sonra kızdan ayrılacaksın. Pis medyumluk yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 dershanede başlayan ilişki dershanede kalır o yüzden hiiiç uğraşma dışarıdan bir yerlerden hiç ummadığın memleketlerden birilerini bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 hem dershanede başlayan ilişki pistir öğğdür kakadır sınırlıdır o dershaneden dışarıya adımı natar atmaz sıkılırsın ilişkiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 konuş dinle dinliyomuş gibi yap kuul takıl vs şimdi ya sen unut o kızı yada öss yi unut kızı unutamıcaına göre konuş kendini zorla konuş ne güzel gözlerin var falan de (işe yararmı bilmem tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 tek dolaşmayan kızlardan uzak dur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 bunun aynı sınıfta olan ama ortamın aşka müsait olmadığı versiyonu önerileri nedir, tek kız, grup olayı orta karar. konuşma olayı benden dolayı fazla deil kurs hayvan gibi uzun, süre var, msn var(doğal olarak kağıttan okundu, kızdan alınmadı) direk atlamadan, geç olmadan, ne yapılmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 abi bu işlerin taktiği formülü vs yok olacagı varsa kendinden oluo rahat ol fırsatları da kacırma muhabbeti ilerletmek için çakal olacan yane kız hiç ilgilenmiosa ztn olamz isteyen kzı kendi gelio söliim ben sana ve snra da baya gzl ilişkiler yaşarsn ne zmana ben ugrastıysma bi kızı tavlamak için boka döndü kendi gelenlerden hayır gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 said: Pyro demişki ; herkes burda bir$eyler söyler,bir kısmı cidden yardımı dokunucak $eylerdir bir kısmı da hiçtir.amaç her$eyden önce farklı insanların fikirlerini almaktır.genelde kimsenin dediğini takmadan kendi bildiğini okur insan,bazen de burda söylenenleri dener.olay "burda kimseyi tanımıyorsun etmiyorsun,bizden ne yardım görebilirsinden" ziyade cidden bir$eyler söyleyecek insanların görü$lerini almak.umarım açıklayıcı olmu$tur,zira daha basite nasıl indirgenir ben bilmiyorum. Cok güzel anlatmış. Ah benim fikrimi sorarsan @MrLevie Keşke dememek icin acık acık cesaretini toplayıp sor hiç elifi falan katmadan . Yoksa sen cok pişman olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 ayni durum uni de olmustu, ben oturdum kizlarla biraz samimiyet filan kurdum. meger o da benimle ilgilenen yanindaki arkadasi icin bana iyi davranirmis, hem de nisanli filanmis. su anda komik o anda cok pis bir durumda kalmistim kizla konusunca. da kizin ismi neydi unuttum bak simdi. neyse diyecegim boyle karisik durumlarda acilmadan once durumu iyice bir anlmakta fayda var ancak isin icinde olunca goz pek gormuyor davranislardaki nuanslari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 ok taktikle olmuyor ama çok gaz bişey buldum it works, its going to be awesome, legend(wait for it)drrry şimdi tek ihtiyaç duyduğumuz bir sezon how i met your mother öncelikle yatmadan önce 5-6 bölüm atcaz sabah biraz erken kalkıp sezon yarılancak, öğlen arası verilcek, dışarı çıkılcak gezilkcek, yemek yencek ikindi vakti gibi tam gaz devam ertesi sabah kalkınca youtube dan biraz barney stinson kolajlarını atıştırcaz. bunlardan aldığın cesaretle kızın yanıan gitceksin, en azından denemiş olursun hatta lemon law(aslında daha güzeli love) bile denersin, hatta reddelirsen lemon love dersin daha az koyar. [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar