Fly Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 şu anda piyasada olanları da katarsak neler var ? edit : warhammer ve aoc çıkmıyormuş : [ Mesaj 18 March 2007, Sunday - 21:04 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Tabula Rasa var şahsen bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 O saydığın oyunlar haziran sonunda çıkmaz. İkiside 2007 sonunda "bekleniyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Çook küçük bir ihtimalle betaları başlayabilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Lord of the Rings Online (04/24/07) Gods and Heroes (Q2 2007) Fantasy Worlds: Rhynn (Q2 2007) Dungeon Runners (Q2 2007) Pirates of the Burning Sea (06/01/07) The Chronicles of Spellborn (Q2 2007) SUN (Q2 2007) 2Moons (Q2 2007) Ruin Online (Q3 2007) Age of Conan (10/30/07) Warhammer Online : Age of Reckoning (Q4 2007) Buradaki tarihlere çıkmasına kalan süreyle doğru orantılı olarak 1 ile 6 ay kadar eklersen tahmini çıkıç tarihlerini bulursun :) Kaynak:www.mmorpg.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Pirates of the Burning Sea almayı düşünüorm...bilgisi olanlar bi yorum yapabilirlermi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/forum/563 http://vnboards.ign.com/pirates_of_the_burning_sea_general_board/b23032/p1 Sınırlı sayıda beta hesabı dağıtıldı kısa süre önce, bana vermediler. Burada beta testerlardan feedbackler var, yardımcı olacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Amma mmorpg varmış yaa benim dünyadan haberim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 pek beğenemdim listedekileri :( ( fantasy worlds cep telefonları içinmiş üstelik :D) tablua rasa güzel gözüktü de pvp olmayacak anladığım kadarıyla ? neyse wow veya eve online kaldı seçebileceğim görünüşe bakılırsa , hangisi daha iyidir dersiniz ? ikisini de denemiştim ama max. 5 saat falan oynayabilmiştim, kararsızım. not : hangi yönden daha iyi olduğunu yazarsanız çok makbule geçer :) [ Mesaj 18 March 2007, Sunday - 23:31 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 wow kadar tiksinc bir oyun yok.midem bulanıyor artık gördükce.lotro iyi olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Pirates of the Burning Sea güzeldir, hoştur, zevklidir, biz kalabalık bir mmo cu grup olarak başlıcaz muhtemelen İngiliz donanmasında...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 bende ona başlamayı düşünüorm ama açıkçası tek bşıma olmak sıkıo =) madem war bi grup alın benide yanınıza =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 ben potbs a müracat ettim betasına ses seda çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 aynı benimde öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Tabula Rasa'da PvP var.Richard amca yaparda pvp yapmazmı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Pirates of the Burning Sea (06/01/07) Age of Conan (10/30/07) Warhammer Online : Age of Reckoning (Q4 2007) bunlar disindakiler yalan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 sakın 2moons falan oynama. bedava diyorlar oyuna , itemlar parayla. parayı basanın güçlü olduğu oyun SUX SUX SUX !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 ya star trek online ne zaman geliyo? bioware in mmo sundan da haber çıkmadı artık 2010 da falan ancak gelir swg 2 falan da yalan oldu galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 ya bu arada star trek online dedimde yeni ss ler eklemişlerhttp://www.startrekonline.com/gallery/viewimage.php?STOTempleExterior.jpg [ Mesaj 21 March 2007, Wednesday - 20:11 tarihinde, patateskabak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 tabula rasa felsefede boş beyin gibi bişey değilmiydi yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 john locke'un yarattığı bir terimdi sanırım. insan beynini boş bir levhaya benzetmiş ve deney/gözlemler sonucu bu levha dolar, bilgi sahibi oluruz demiş. (felsefeyle sınavına son gün çalışmaktan öte bir bağım yoktur, yanılıyor olabilirim) tabula rasa konu, class/ırk olayları bakımından nasıl olacak ? bir de ultima online ın babası ekibin başındaymış dediniz, pk ve loot olayı olacaksa her yerde mi özel bölgelerde mi olacak ? [ Mesaj 23 March 2007, Friday - 19:37 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 age of conanla ilgili yeni gelişmeleri okuduktan sonra listemde beklediğim oyun olarak ilk sıraya çıktı age of conan ondan sonra gods and heroes geliyor :) oyun sistemi beni kendine çekti. Oyunda npc askerler kiralayıp hem single quest olayı arttırılmış hem de npc askerleri kiralayıp diğer oyuncularla aynı şekilde party kurup güçlü mitolojik yaratıklarla savaşma gibi güzellikler var. Yani kendinize küçük bir ordu kurup (ki her partyde 7 npc var desek bir kişide başı olsa 8 kişi :) bir kişi tüm orduyu yönetemez adam başına 7 kişi yönetme şansı düşüyor. ama npclerin zeka oranı yüksek olduğundan bu iş gayet kolay oluyormuş) gidip savaşabiliyorsunuz. Bu şekilde olan pvpler, guild savaşları beni direk etkiledi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Orta çağ tabanlı oyunlardan gına geldi artık. Stargate'in online ı çıkacaktı bir ara ama iptal edilmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 nerden cikti iptal olacagi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar