Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

haziran sonu çıkacak/betası açılacak düzgün mmo ' lar ?

Fly

Öne çıkan mesajlar

Lord of the Rings Online (04/24/07)
Gods and Heroes (Q2 2007)
Fantasy Worlds: Rhynn (Q2 2007)
Dungeon Runners (Q2 2007)
Pirates of the Burning Sea (06/01/07)
The Chronicles of Spellborn (Q2 2007)
SUN (Q2 2007)
2Moons (Q2 2007)
Ruin Online (Q3 2007)
Age of Conan (10/30/07)
Warhammer Online : Age of Reckoning (Q4 2007)
Buradaki tarihlere çıkmasına kalan süreyle doğru orantılı olarak 1 ile 6 ay kadar eklersen tahmini çıkıç tarihlerini bulursun :)
Kaynak:www.mmorpg.com
Sosyal ağlarda paylaş

pek beğenemdim listedekileri :( ( fantasy worlds cep telefonları içinmiş üstelik :D)

tablua rasa güzel gözüktü de pvp olmayacak anladığım kadarıyla ?

neyse wow veya eve online kaldı seçebileceğim görünüşe bakılırsa , hangisi daha iyidir dersiniz ? ikisini de denemiştim ama max. 5 saat falan oynayabilmiştim, kararsızım.

not : hangi yönden daha iyi olduğunu yazarsanız çok makbule geçer :)

[ Mesaj 18 March 2007, Sunday - 23:31 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

john locke'un yarattığı bir terimdi sanırım. insan beynini boş bir levhaya benzetmiş ve deney/gözlemler sonucu bu levha dolar, bilgi sahibi oluruz demiş.

(felsefeyle sınavına son gün çalışmaktan öte bir bağım yoktur, yanılıyor olabilirim)

tabula rasa konu, class/ırk olayları bakımından nasıl olacak ?
bir de ultima online ın babası ekibin başındaymış dediniz, pk ve loot olayı olacaksa her yerde mi özel bölgelerde mi olacak ?

[ Mesaj 23 March 2007, Friday - 19:37 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

age of conanla ilgili yeni gelişmeleri okuduktan sonra listemde beklediğim oyun olarak ilk sıraya çıktı age of conan

ondan sonra gods and heroes geliyor :) oyun sistemi beni kendine çekti. Oyunda npc askerler kiralayıp hem single quest olayı arttırılmış hem de npc askerleri kiralayıp diğer oyuncularla aynı şekilde party kurup güçlü mitolojik yaratıklarla savaşma gibi güzellikler var. Yani kendinize küçük bir ordu kurup (ki her partyde 7 npc var desek bir kişide başı olsa 8 kişi :) bir kişi tüm orduyu yönetemez adam başına 7 kişi yönetme şansı düşüyor. ama npclerin zeka oranı yüksek olduğundan bu iş gayet kolay oluyormuş) gidip savaşabiliyorsunuz. Bu şekilde olan pvpler, guild savaşları beni direk etkiledi :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...