scheize Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 yahu 3. levelda uçak motoru ile ilgili o spoiler dialogda takıldım[hline]hiroshima 44, cernobil 86, windows 95 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 bu siteyi çözemedim. siteyi anlatabilecek varsa bir zahmet anlatsın burda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 bn de orda kaldım ne yazsam kabul etmio[hline]forumlarda olay aşımı MKC KHaRoN, 13 September 2003 23:51 tarihinde demiş ki: ...yamuluyorsam duzeltin... ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Aynen ben de orda takıldım sonra kapattım browserı, zira siteyi hazırlay(t)anın aklından geçenleri birebir düşünmeye çalışmanın aptallık olduğunu farkettim.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 ilk başta kırmızı nokta çıkıyor ona basıyorum. şifre yok tabii şuraya bas diyor oraya basıyorum. sonra bir sürü yazı çıkıyor.. y y basıyorum yes diyorum. kırmızı nokta çıkıyor basıyorum bir kaç kırmızı noktaya daha basıyorum en son garip bir yazı ve ****** çıkıyor. şifreyi göremedim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar