Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Klavyem

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Microsoft wireless klavyem var. Çok güzel bir klavye ama aldığımdan beri, yaklaşık 1,5 senedir devam eden bir sorunu var. w yada yukarı ok tuşuna basılı tutarken bir anda algılamayı bırakıyor. Ve aynı anda yön tuşlarına yada a d tuşlarına basarsam bazen algılamıyor. Ya da bi algılayıp sonra bırakıyor yine. Bu sebeple yarış oyunu oynayamıyorum. Bazı oyunlar daha dayanıklı oluyor bu mallığa, mesela NFS: Carbon, ama başka yarış oyunlarında, mesela generally adlı 1 mblık çok dandik grafikli ama aşırı zevkli oyunda, saçmalıyor. Sinirlerim bozuluyor. Micromaschines indirecektim ama dedim boşver oynayamazsın ne de olsa. Ama içimde kalıyor, yarış oyunu oynamak istiyorum. Klavyeyi değiştirmeden kurtulmanın bir yolu var mıdır? Yoksa değiştirmeyip gamepad alacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende de Microsoft'un kablosuz seti vardı. Kullanımı inanılmaz rahat geldi ilk başta. Verdiğim paraya değdi falan diye düşündüm.
Sonra oyun oyniyim dedim, aynen sende olan şey oldu. İlerlerken bi anda durdum; tuşa hala basılı tutmama rağmen. Sonra tuştan elimi çekip tuşa tekrar bastım, hareket etti; bi süre sonra yine durdu.

Kablosuz klavyelerin genel sorunu diye biliyorum. Logitech'in kablosuz klavyelesinden olan bikaç kişi "bende böyle bi şey yok" dediler ama, yine de güvenip alamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadasin wireless keyboard'unda i harfiyle ilgili bi sorun vardi, i'ye basinca sacmaliyodu, kafasina gore ya basili tutuyodu ya da hic yazmiyodu falan.
sonra baktim alici elektronik aletlerin dibinde duruyodu, yerini degistirdim sorun kalmadi.

genelde manyetik alan yuzunden sacmaliklar olusabiliyo wireless aletlerde. alicinin yerini degistirmeyi deneyin
Sosyal ağlarda paylaş

ben yaklaşık 5 sene aynı kablosuz klavyeyi kullandım son dönemlerine kadar bu tarz bir sorun yaşamadım oda arada sırada oluyordu miladı dolmuştur dedim değiştirdim

senin problemin için birkaç neden aklıma geliyor öncelikle klasik alıcı verici arasında temiz bir alan yoktur yada başka kablosuz bir alet kullanıyorsan frekanslar çakışıyordur ben mouse u değiştirince böyle bir sorun çıkmıştı klavyeye basarken mouse çalışmıyordu mouse a basarken klavye frekansları değiştirdim düzeldi

bunlara bir bakarsın olmadı servise yolla
Sosyal ağlarda paylaş

Klavyeni değiştirmeden hiç bir çözümü yok aynı problemler bendede oluyordu şimdi g15 imle birlikte mulu mutlu geçinip gidiyoz :Dşu a4lerin oyun için tasarlanmış bi game klavyesi vardı ufak bişi ondan al istersen

[ Mesaj 22 March 2007, Thursday - 03:12 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...