Passanger Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Inönü'de sessiz gece Beşiktaş, cezası nedeniyle seyircisiz oynayacağı maçta yarın, ikinci yarının formda takımlarından Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak. Siyah-beyazlılar, Galatasaray derbisinde taraftarlarının küfürlü tezahüratları nedeniyle Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) verdiği bir maç seyircisiz oynama cezası nedeniyle zirve yarışı için büyük önem taşıyan karşılaşmada taraftar desteğinden yoksun mücadele edecek. BJK İnönü Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak ve hakem Cem Deda'nın yöneteceği karşılaşma Lig TV'den naklen yayınlanacak. TEK HEDEF GALİBİYET BJK İnönü Stadı'nda oynadığı son 9 resmi maçı da kazanan Beşiktaş, Bülent Korkmaz yönetiminde ikinci yarının flaş takımları arasında yer alan Kayseri Erciyesspor karşısında da galip gelerek, şampiyonluk şansını sürdürmeyi hedefliyor. Galatasaray ve Ankaragücü maçlarını üst üste kazanarak, lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 6'ya indiren siyah-beyazlılar, zirve yarışından kopmamak için 3 puanı hedefliyor. BOBO, GÖKHAN ZAN VE KLEBERSON YOK Beşiktaş, yarınki maça 3 futbolcusundan yoksun çıkacak. Sol diz dış menüsküsünde yırtık saptanan ve bugün ameliyat edilecek olan Bobo'nun yanı sıra sakatlıkları süren Gökhan Zan ve Kleberson yarınki maçta forma giyemeyecek. OLASI 11 Beşiktaş'ın yarınki karşılaşmaya şu 11 ile çıkması bekleniyor: Runje, Mustafa, İbrahim Toraman, Baki, İbrahim Üzülmez, Delgado, Serdar, Koray, Ricardinho, Burak ve Nobre. 3 FUTBOLCU SARI KART CEZASI SINIRINDA Beşiktaş'ta 3 futbolcu, yarınki karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek. 3'er sarı kartı bulunan Nobre, Koray ve Fahri, Kayseri Erciyesspor maçında sarı kart görmeleri durumunda, 26. haftadaki Gençlerbirliği deplasmanında forma giyemeyecek. Kaynak:www.karakartal.com ------------------------------------------------------------------------ Kritik bir maç.Seyircisiz de olsa kazanıcağımıza inaniyorum. Tahmin 3-1 [ Mesaj 17 March 2007, Saturday - 23:32 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 inönü stadının her tarafı açık aslında dışardan tezahurat yapmaya cok uygun. biz bile ankaraspor maçında desteklemiştik ve tv den duyulmuştu ses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Beşiktaş'ta puan kaybederse çok tatlı bi hafta olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Aslında 52 sn ıcın boyle ceza verıyorlar ya neyse olumlu bakalım olumlu sonuclar gelsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 toggie stad cevresinde toplanilacak bir alan yok. Beles tepe ve eski acik tarafinda polis taraftar durmasina izin vermiyor. Ankaragucu macini beles tepeden izledim biraz.Runje ye falan bagirmistim sonra polis kovaladi bizi ehehe gittim Hilton un tepesinden izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 üşemedın mı orda kac kat ya yazık sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 yok staj yaptim yazin bi suru tanidik oldu giriyorum en ust katta barda izliyorum yada catida ehehe zevkli oluyor. tayfurun jubilesini orda izlemistim sezlong kurup guzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 yahu ne olacak organize olun gidin 2bin kişi kim engelleyebilecek, etrafa zarar vermez adam gibi tezahurat yaparsanız bişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 toggicim orasi papazincayiri mi ? Istanbul un en kritik yollarindan biri. Orayi mi kapaticaksin :) yer yokki ehehe 2bin kisiyi nereye sigdiricaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 yeni acıgın arkası var numaralının önü var, eski açıgın arkasında da baya bi bosluk var. store un önü falan. o kadar da mühim bi yer değil orası gayet durulabilir bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 toplanılması yasak diye biliyorum. 2bin kişi toplanırsın ama polis gelince 100 kişi götürür en az. stadda maç bittikten sonra durup eğlenmek isteyenleri bile götürüyorlar sonra tonla para öde... bu riski alıp da oraya gitmek pek akıl karı değil açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 beşiktaşın şansızlığı sürüyor dakka 15te mustafa doğan sakatlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 ilk yarı sonucu golsüz beraberlik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 inanılmaz bayık bir ilk yarı... hakem de zaten her pozisyonda düdük çaldı bıraksaydı mahalle maçı şeklinde oynansaydı biraz daha zevk verebilirdi artık futbol oynatmamaya çalışan değil de futbol oynamaya çalışan rakip istiyorum şu fener maçları gelse biran önce yenilsek de futbol izleriz belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 cemad haklısın ama eriyes'ten bunu bekleyemssin,düşmemeye oynayan bir takım tabii ki oynatmamaya çalışacak rakip beşiktaş ise... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 yok ben erciyesin taktiğine birşey demiyorum haklılar tabi ki:D ama çok sıkıcı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 amma sıkıcı maç yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Activision Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 nobre attı 1-0 yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 eh kac haftadir zar zor yenio bakalim nolcak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 beşiktaş gene kurtarıyo paçayı sanırım (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 1-0 bitti maç.Takipteyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 çok kötü oyunla 2 haftadır kazanıyoruz. hadi bakalım neler olacak :) kötü oynayarak kazanmak da önemli kaç senedir yapamıyorduk bunu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Son 2 haftada beşiktaş'ın rakipleri ankaragücü ve erciyes.İkisi de düşmemeye oynuyor,zorlanmıştır çünkü rakipleri önce yenilmemek için oynuyor,kapanan takımları da beşiktaş bu kadrosuyla kolay açamıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 iyi gidiyoruz iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Ekşi sözlük'ten; zico: şşşş tigan. tigana: efendim :( zico: gerets seni de engellemiş mi? tigana: evet abi sorma :( ama büyük suç senin. zico: haklısın olm ya. anlamadım ki noldu ikinci yarı. tigana: bilmiyorum ki ya. belki de gerets biraz abarttı. dur bi sn bekle ariim şunu bi. ---- tigana (telefonda) ---- zico: noldu? tigana: yok meşgule attı :( bi de ringa yapmış. canım dediklerim canımı aldı, gönül sarayımı yıkıp geçtiler çalıyo :((( zico: :(( neyse hocam bu hafta sinirleri yatışır. gelecek hafta devam ederiz dalgamıza. ben geretse bi mesaj atiim. uyuycam zaten. iyi geceler. tigana: iyi geceler. ben de biraz ibo şova bakim uyuycam. hadi bye.. ---- zico çevrimdışı ---- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar