Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir'de bar sorunsalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
70s & 80s vede early 90's rock çalan mekan lazım.

classic- hard&heavy-hair-glam ağırlıklı, live olması onemlı degıl.

yani öyle nu-metal vede türevi depresif gay müzigi çalmıcak yer arıyorum.

böyle mekan varmı?

Alsancakta kıbrıs şehitlerinde ki muzaffer izgü sokagındaki çoğu yeri denedik silence, ritz gibi ama istenileni vermedi tam olarak.
Mesaj tarihi:
abi break dance yız ama mekan takıntım var senin gibi :)) punta silence vb. dediğin ortamları biliyorum yarın arkadaşa sorayım senin dediğin gibi bi yer mi yapacakmış diye..

-------
boşuna post olmasın diye burada diyeyim
rica ederim..

[ Mesaj 19 March 2007, Monday - 00:59 tarihinde, by_hacker_warwas tarafından güncellenmiştir ]
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Tattoo dicem, ama nu metal filan caliyor arada (Disturbed, korn filan..) Ama Tool bile caldirabildiysem orda sanirim isterseniz size gore birseyler ayarlayabilirler ellerinde olduklari kadar, ama normalde de zaten Metallica, Bon Jovi filan calmakta eski hos sarkilarini. Ama Istediklerin bunlarmi bilemiyorum, muzik turlerini ayirt edemiyorum pek.
Mesaj tarihi:
yok hocam korn falan naptın ya:)

örnek vermek gerekirse; şöyle van halen - whitesnake - savatage falan çalacak mekan demek istedim.
İstanbulda'ki Caravan gibi bi yer yani tam olarak.

Tattoo'yuda denedim, oda sarmadı :)
çok küçük zaten

Ritzde falan bizde çalıdırıyoruz pc'nın onunde duran elemanı kafalayıp ama herkes istek çaldırınca saçma sapan bi playlist oluşuyo.

Bu arada sardunya'da geçen gece heavy metal gecesi vardı gidemedim aksilik çıktı lanet olsun :/

[ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 00:36 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Korn ve Disturbed i gosterirken seni sarmayabilicegini cunku nu metal ve turevi muzikler yapan gruplarda caldigini gostermek ve orneklemek icin soylemistim. =)

Bu aralar cok gidiyoruz Tattoo ya belki de ucuz olmasidir bizi oraya ceken bilmiyorum =P . Eskiden Deep'e, Silence'a filan takiliyorduk, teenager ozenti gothiclerle doldu malesef, aslinda oncesinde de pek iyi yerler degillerdi. Sahil desen punk, gothic ozentileri karismis agzina micmislar afedersiniz... Bir aksam normalden biraz gec saatte sevgilimle cikalim dedik ve gorduk ki heryer cop dolmus. Ozenti genciligimiz Izmir'imizin guzelliklerinin icine ediyor. Ve bu topic altinda gordugum kadariyla her tur insani karsilayabilicek yeterlilikte mekan yok Izmir'de... Ama zamaninda gay bar bile acilmis bir sehirde ne diye populer sayilabilicek bir turun temsilcisi mekanlar yok bilemiyorum.

Dayt!? ne cok yazmisim.
Mesaj tarihi:
güzel yazmışsın. benimde sorunum o zaten. Hem muzık olarak hemde mekanlardaki tipler olarak artık sıkmaya hatta bi nebzede igrendirmeye başladı kendinden. Dedigin gibi ozenti gothic hatunlar, acaip saçma sapan tipler. İskeleye giden yolda sürekli dikilen punkcılar falan.

bu belirttigim tarzda çalan mekanlar genelde daha nezih oluyo zaten. Pek bilinmez mesela bostanlıda bocuq diye bi yer var az bucuk benzıyo aradıgım ve istedigim mekana.

Geçen geceki sardunya'da olan heavy metal gecesinde yaş ortalaması 25 hatta 30' falandı dedi mesela bir arkadaş. Gidemedigim icin uzuluyorum hala.

[ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 01:12 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Sardunya'daki Heavy Metal geceleri ne zaman duzenleniyor, kac gibi baslayip, kac gibi bitiyor, giris icin ucret filan nasil bilgilendirebilirmisin ? Aslinda dinledigim bir tur sayilmaz Heavy Metal ama dedigim gibi teenager gormekten biktim. Ben de pek buyuk sayilmam aslinda ama, ozenti olmadigimi biliyorum.

Bocuq isimli mekan da isimden kaybediyor be abi, 1337 mekan olmamali. =P
Mesaj tarihi:
valla burada açılmıştı konusu,bende bu topicde gordum yani.

http://forum.paticik.com/konu.php?id=179560

bılmıyorum belirli aralıklarla mı duzenlıyolar ama olsa guzel olurdu.

Bocuq'un ismi kotu olabilir ama işte ortam ambians ve calınan muzık olarak ortalamanın uzerındeydı alsancaktaki mekanlara göre. Daha farklı bi yer zaten.

En iyisi Caravan izmir şubesini açsın :)
Mesaj tarihi:
sardunya da belirli aralıklarla öyle şeyler yapılıyor muı bilmiyorum da bende forumda görüp gittiydim lakin içerisi çok kalabalıktı çok duramadık.

black'ın tarif ettiği gbi bir yeri bende aramaktayim... bulamamaktayım da :

bu arada hayalbaz'a hakikaten güzel diyorlar bir ara gidip denemek lazim.

bornova da dungeon var ama oraya da çok az gidebiliyorum.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
60's 70's çalan bir mekan bulamazsın bence oralarda ha belki özel günler düzenlenir oralarda çalınır.Hayalbaz hoş bir yer ama orada da dinleyebileceğin istediğine en yakın gruplar Deep Purple,Pink Floyd falan olur.

O değil de Sevgi Yolu'nu geçince Cine Cafe diye bir yer var geçen hafta gitme imkanı bulabildim orada woodstock 69 da çıkanlar neyin çalınıyordu ki o kuşağın hastasıyım.Zaten mekan olarak da bayağı bir 70 leri andırıyor reklamını da yapayım heh
Mesaj tarihi:
@BlaCk

Silence'da Cuma ve Cumartesi günleri Başı Bozuk adlı grup çıkmakta ve canşı müzik oluyor tam istediğin gibi 70s & 80s vede early 90's rock söylemete şahsen ben çok beğeniyorum yani yerinde duramıyorsun gayet iyiler çoşturuyolar tavsiye ederim.Bu cuma görüşürüz oraya gelirsen. :)

[ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 11:50 tarihinde, slayer77 tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Daha geçen Cumartesi oradaydım tabii Başı Bozukda ordaydı :) Ama cuma ve cumartesi günleri çıkıyolar.Pazar günü ise Blueston (yanlış yazmışda olabilirim) o çıkıyor.
  • Yeni Oluştur...