sabonis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 ben yüksek sanıyordum yahu yaş ortalamasını, meğersem 14 falanmış. Geceleri zaten yazın bile saat 2-3 oldu mu kimseler ortalıkta gözükmüyordu. Şimdi de okullar açıldı gündüz vakti 1 mesaj bile atılmıyor heuh hala yaş ortalaması hakkında farklı düşünceleri olanlar varsa aydınlatayım dedim :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 17 falan herhalde yaş ortalaması[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Vardı garbageda bununla ilgili bir topic.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 valla ben 17'im yaş ortalamsı değilim ama :P bende büyük sanıodum yaş ortalamsını son zamanlarda baya değişti ama ya sohbetler bi değişik eski tadı vermiyo artık[hline]The secret of success in life is for a person to be ready when his opportunity comes: DİSRAELİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 pardon o zaman. ama bu garbage'lık olmazsa tartışalım burda? hatta insanlar yaşlarını yazsın falan hayvansal çapta bi anket yaparız :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 kedi iki script yazıp, sölesin hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 max10[hline]Forcedata Hosting Mix Online Gaming Inc. [b]Icq : 293780965 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 ben 1 kac ay once boyle bir topic actım bi dayak yemedigim kalmıstı.gereksiz bir sekilde insanlar uzerine alındı yani haklısın hayansal capta olmustu o zamanki anket.ne diyeyim umarım boyle olmaz.[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Bİr anket hazırlansa girenler yaşını yazabilse sadece yorum yazmasa :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Hatta isteyenler göstermese falan baya katılım olur yani.... ortalamaya alınsa sadece....[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 e yazın o zaman paticik.com bölümüne öneri olarak.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 nikinin altinda yaşi nerden katildii filan yazsa daha hoş olur ama foruma eklenebilirmi orasi bilinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 14 olamsı imkansız aramızda en küçük yaşta olan tahminen 13 yaşındadır daha küçük olması imkansız yığınla 16-17-18-19 yaşında adam biliyorum bence ortalama 17 falandır...[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 bi de cıvık adam dolu... 99 diyen salaklar olur 1 diyen salaklar olur vs vs...[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 bence 16-17 civaridir[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. ve Pet bolumu istiyorum. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 i agree with you. said: thanatos, 17 September 2003 16:44 tarihinde demiş ki: bence 16-17 civaridir[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. ve Pet bolumu istiyorum. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © [hline]bir gün okulda uzun saç ile rahatça dolaşabileceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 ortalama 17 dir sanırım ben 15[hline]Feel Nothing horacegoesskiing, 14 September 2003 19:52 tarihinde demiş ki: Azdım birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 said: LvL_Sabo, 17 September 2003 15:32 tarihinde demiş ki: Şimdi de okullar açıldı gündüz vakti 1 mesaj bile atılmıyor heuh [hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza oLm okuL sabah 6'dan saat 4'e kadar ewe geLmem 5 zaten... AnadoLu Lisesi SuX[hline]icQ=135954330 CapuLet,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? Bende kar$IyIm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 burada yazalım ozaman kimeden çekinecek bişey oldğunu sanmıyorum yaş yazmada hatta doğum tarihlerinide yazalım milletin doğum gününüde öğrenmiş oluruz (belki hediye filan gelir :P) 16/05 18 yaşındayım (85'liyim :P) Sir Lancelot[hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr: CaPuLeT, 06 September 2003 11:28 tarihinde demiş ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 konu dışı olacak ama: infernal 24 saat ingilizce dersin var iyi öğren. ileride çok işine yarayacak. öss de sormuyorlar deme. kötü not aldığında da üzülme sakın. notlar diploma notunu etkilemiyor. ben bu sene hazırlıktan lise 1 e geçtim. o yüzden söylüyorum. sen zaten bunları biliyorsundur. ama iyiliğin için söylemek istedim. bu kadar.[hline]bir gün okulda uzun saç ile rahatça dolaşabileceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Lise 1 de 8 saat ing wardı (Anadolu Lisesi) 4saat tr dersi wardı anlayın nasıl emperyalizme yitik düştüğümüzü...[hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr: CaPuLeT, 06 September 2003 11:28 tarihinde demiş ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 ben 20 ama ortalama bence 17 15[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Uzun sac konusuna da degınıcem ama once su yaş olayına bırsey dıyeyım ;) ''Akıl yaşta değil baştadır'' Eğer uzun saç moda olmasa ben kendim için uzatıyorum diyen bir eli geçmez hah bunun aksini idda eden varsa başka bir şekilde pm olsun msg olsun benimle konuşabilir kanaatimce olan budur saygıalarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 said: trikeratops, 17 September 2003 17:07 tarihinde demiş ki: konu dışı olacak ama: infernal 24 saat ingilizce dersin var iyi öğren. ileride çok işine yarayacak. öss de sormuyorlar deme. kötü not aldığında da üzülme sakın. notlar diploma notunu etkilemiyor. ben bu sene hazırlıktan lise 1 e geçtim. o yüzden söylüyorum. sen zaten bunları biliyorsundur. ama iyiliğin için söylemek istedim. bu kadar.[hline]bir gün okulda uzun saç ile rahatça dolaşabileceğiz saol hocam.. bugün geçme sınavına girdim yazılıda sanırım sıçtım ama sözlüm baya iiydi sanırım geçtim.. ama yine de hazırlık okuycam[hline]Feel Nothing horacegoesskiing, 14 September 2003 19:52 tarihinde demiş ki: Azdım birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 17 rullz 4ever :-)[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar