Dela Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 ust katta tadilat var, parkeleri cilalamislar falan odam zaten ufacik tamamen tiner kokuyo yataktan kalkamadim kac saat simdi de kafam fazlasiyla iyi. ne ulan bu insanlik sucu isleniyo burda, ders calismam lazim benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 aslında bulsam deli çekerim ama ineklemem lazım mı diyosun. bu durumda öyle oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 üniversiteli sokak çocuklarına bir yenisini daha ekleriz ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 ya çok kotu bı olay o benımde soyle bı anım olmustu ünide ders sırasında sıramın arkasında ki duvarda bi şerit geçiyodu boyle plastik onu yapıştırmışlar bi yapıştırıcıyla ama oyle bi kokusu vardı ki artık her ne ise o madde 10 dakka sonra kafam guzellesmeye donmeye baslamıstı derste salak salak gulmeye baslamıstım hoca ne oluyo fln dıye sorunca anlatmaya calısıp becerememıstım rezıl olmustum. Pasif çekicilik kötüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 şeye benzedi bu. http://www.youtube.com/watch?v=EK3aXJvcr0E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 zamanında resim dersinde bilindik tineri çektiydim milletin gazına o gün kendime gelmediydim tabii arkadaşta tüm gücünle çeekcen icine rajou böyle diye doldurduydu bizi... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 bende yaptım resim dersinde ver o tineri modundaydım bütün ders sonra hoca kızdı tabi pis tinerci vs diye dragon çiziodum bide neyse sonuç bi şe olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 taynır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 hmmm ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Bali'den sonra hafif gelirdi gerci sana bap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 etherlord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar