olorin84 Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Arkadaslar jadenar serverinde lvl 60 warrior warlord rankına sahiptir kendisi eski pvp ci :D serverda gercekten sevilen bi karakterdir ırk ı Orc tur serveri ise Jadenar dır aynı acc icerisinde bir tane daha lvl 60 warrior var Dentarg serverinda oda eski rank 10 :D bnm isteğim ally side ta lvl 60 veya ustu tbc yuklu ve migrate acık bi acc. Değmez diyorsanız acc + fiyat sölersiniz anlaşmaya calısırız (druid/mage/priest/varsa shammy de olur ) Saygılar.. NoT: Bu acc de TBC yüklü deildir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Kimmiş bu warlord orc warrior tanıyormuyum acep? Badabum? Poibra? sizmisin lan yoksa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 orc warrior harbiden yani.. ftw :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Badabum evet:D Kendisini Ally zehiriyle besleyip bu tarafa aldık acc.'ta kaldı tabi haliyle:D (Şu an Hamido nickyle yine Warrior oynuyor Badabum , içindeki rage manyağı orc'u ona kanalize etti bi şekilde Bg'lerde ağlatıyor milleti severek izliyoruz:D ) [ Mesaj 21 March 2007, Wednesday - 10:39 tarihinde, ses tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Yok mu badabum u isteyen :D http://armory.wow-europe.com/#character-sheet.xml?r=Jaedenar&n=Badabum [ Mesaj 21 March 2007, Wednesday - 19:59 tarihinde, olorin84 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Badabum Retina ben UD mage hatırlarsın belki heh ... inşallah satarın ne diyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 ya satmasında deilim de ally char arıoz allya destek tam destek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Vay badabum retina naber ya? ben Tarkan priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 iylik nolsun jaedenar dan bloodscalpa transfer ettim takılıyorum ıste :D neyse konu sapıtmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Terbiyesiz ne oldu lan ankara yemeklerinimi sevmedin direk satış? Bide warrior oynamam diyordu hem elay oldun hemde gene warrior helal ne diyim :p Arada vente gel bari deyyus. -Bloodey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar