Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Acaip merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Ayrica goruldugu uzere resimlerimde insan figurlerini cok post modern kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 zor bunu görmemiz aslında oyun sektörü gelişmiş olsa da korsan memleketi olduumuz için gerek bile görmezdim ben olsaydım böyle reklama. ondan billboardlar hep giysi falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 EA turkiyede reklam vermek istedigi zaman gorebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Abi sana ABD'nin havasi suyu yaramis, pek bi zeki olmusun : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 tesekkur ederim, onceden de boyleyidm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Ne zaman olacak ben size söyleyeyim. *İlk önce bizim ekonomi düzelecek. *Onunla birlikte eğitim yükselecek *Yükselen eğitim ve ekonomiyle birlikte her türlü sanayii gelişecek *Türkiye kahve filitresine kadar yurtdışından almak zorunda kalmayacak,kendi üretecek. *Bütün bunlar artınca kişi başına düşen milli gelir yükselecek,Türk lirası dolar ve euro seviyesine gelecek. *Gelir ve eğitim artınca artık korsan olmayacak. Çünkü birincisi orijinal oyunlar artık bize pahalı gelmeyecek, ikincisi gelişmiş bir ülke olarak Türkiye buna izin vermeyecek. *Bütün bunlar olunca firmalar orijinal oyuna olan rağbet üzerine "billboard" dediğimiz bu şeylere hatta televizyonlara reklam verebilecek. İşte olacağı zaman. Yani tahminen yaklaşık 100 yıl [ Mesaj 17 March 2007, Saturday - 08:12 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 demek ki hiçbi zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 command&conquer 94'e yetisiriz demek ki bu durumda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Bunu sokakta görsem ağlarım. Ben wow diyince hee kınaayt diyen insanlardan bıktım zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 oyunu bosver de su ısıklarda bulunan kameraları çekseydin ya kırmızı ısıkta geçince plakanın fotosunu çekip adresine ceza yollayan sistemden bahsediyorum bizde olsa ülke mum'a döner diyeceğim ama çingeneler ışıklardan kamera çalma işine girişirler ya da bir kere ceza yiyen aynı yere gelip taş atıp indirmeye calısabilir ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 zuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 hiç beğenmedim o mahalleyi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 mahalle değil cadde orası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 çift msj [ Mesaj 17 March 2007, Saturday - 14:30 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 caddeler mahallelere dahil değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 insan hatun fotosu ceker bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 mars da butik mi açmislar? noolmus noolmus? off uyumam lazim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Hayır butiğin birinin içinde 29 tane mars bulmuşlar bence. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 cok uzuldum ben sizin bu halinize, gelirken bu posterin aynisindan alip bi otobus duragina yapistiricam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Uranüs'e ulaştığında bizdede olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar