knoxville Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Selam, Chromaggus-EU'dan 2 L70 mage, 1 L70 priest ve 1 L70 shaman'ı bünyesine alabilecek PvE Türk Horde guildi aranıyor. Raid tecrübesi Karazhan (full) ve Gruul's Lair (Maulgar), TBC öncesi Naxxramas'da 3 bosstur. Aranılan guild özellikleri ise Aran veya Prince'e gelmiş olmasıdır. Olmasa bile en azından biraz istekli olmalarıdır :) İlgilenen varsa lütfen PM veya erilakis[at]gmail[dot]com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Legends amcalara ne oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 legends duruyo ya ordayım hala ii de gidioruz ama oyunu biraz da başka insanlarla oynamak istiyorum yoksa legends şahane :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 chromaggus horde tarafındaki türk oyuncular biraz daha yetenli biraz daha oyunu oynamayı bilse orda da iş yapardı bişeyler. yok biz denedik olmadı ^^ ama adam gibi 30 kişi bulsak ki var o kadar ama gelmezler, sıfırdan çok güzel iş yapar.ama yok ben daha uğraşamam uğraşan varsa yardımcı olurum o kadar -,- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 efenim bildiiniz türk horde guildi varsa beni de haberdar ediniz, app falan atarım. ismi ottoman'lı janissary'li olmasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 lol adamda isyan etmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 selamlar Great Warlords Exalted in GMiyim ismim Volkan.Dun aksam Karazhan 1. bossu indirdik daha ilk girisimizdi gec oldugu icin ikinciye gecmedi ama onuda indiricez.Guildin tamami 70lerden olusuyor 66 kisiyiz .Ana tayfa ve Yonetim Turk ama yabanci arkadaslarda mevcut.Sizi aramizda gormekten onur duyariz.Guildimiz Bladefist realminda.Ayrica birde akademi guildimiz var surekli orda adam yetistiriyoruz. www.gw.gen.tr incelerseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 lol geisthorn bak sana ekmek çıktı agdistisi de alıp mı gitceksin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Vay be Great Warlods ne olmuş öyle ^^ Hehe bu adamlar lvl 50 küsürken questlerine yardım ederdim bi 60 olarak :). O günleri özlüyorum tekrar başladıgımda aranızda olacagım insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 neiloth en kisa zamanda bekliyorum abi seni doner donmez bana mesaj at her konuda yardim ederiz hala 60 isen.. sana saygim sonsuz kardesim biliyosun.. zamaninda ettigin yardimlar icin tekrar tesekkurler kardesim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar