MyDyingBride Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 mutlaka izlemissinizdir su onyxia wipe ta deliren raid liderini.gercek olup olmadigindan bile supheliyim ama bu video resmen yardı beni :)) Onyxia Wipe Animation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Tabii ki gerçek =) sonra bi ara boulderfist e rollamışlardı guild olarak.Bu kayıt alındığında chromaggus dalardı ehhehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 gerçek olmaz mı o raidleaderin herkes hastasıydı onla raid yapmak için sıraya giriyodu millet biara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 abi yok bu kadar olmamali ya.yani tamam hakikaten bazen bi kac malak yuzunden gercekten raid yatabilio.ama bu öfke nedir ya.ulan ts yada ventrilloda bana bu labuk böle bagircak direkt guilde kufru basar cikarim.ulan liderlik bölemi olur.bak şinir ştres basti.kıl oldum ona yanimda olsada 50 dkp minus diye diye dövsem sıpayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Wipe club mı neydi hatta guild o dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 evet wipe clup, elemanın ismi de dives. bunun başka bi kaydı daha vardı, razargore kestiklerinden sonra bi konuşması mı neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 WHELPS LEFT SIDE EVEN SIDE MANY WHELPS hatta TCG nin onyxia raid deckinde whelp kartinin altinda bu yaziodu lol onyxia yaptigimizda gulmekten geberten bi olay oldu zaten bu http://img50.imageshack.us/my.php?image=manywhelps1gw6.jpg http://img246.imageshack.us/my.php?image=manywhelps2gu9.jpg gecen gun yaptigimiz nostalji raid in sonu onyxia yi hogger keser gibi kestikten sonra butun yumurlari aspectle sooole guzelce bi catlattim onyxia nin yapamadigini whelpler yapti xD [ Mesaj 16 March 2007, Friday - 19:45 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 oynadıgım zamanlar teamspeakten wada diye bagırdıgım icin guildden atılmıstım.anlayıssız dana cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar