Apache Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Bay Gates sayesinde biliyoruz ki, herkesin uygulayabileceği protokollere sahip bir açık İnternet komünizmdir; kurucusu da, komünist ajanı, ABD Savunma Bakanlığı'dır. Herkesin program yapma, karmaşık yazılımlar yazma özgürlüğünü savunanlar da komünisttir.. http://www.bianet.org/2005/02/25/55186.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 hey richard hey... kendi hakkında mütevazi, GNU konusunda biraz komplo teoristi gibi. gerçi microsoft geçince insanın inanası da gelmiyor değil. ne de olsa hem mikro hem soft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Richard STALLMAN Bu adam efsane ya bi kitapta bu heriften bahs ediyordu son "hacker" diye.Fikirlerine aşığım adamın <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Fikirlerine?!?! Bu adam efsane birisidir. Bilmeyenler icin wikipedia->richard stallman... Kendileri GNU'yu baslatmis, hepimizin kullandigi/kullanacagi/asik oldugu Emacs'i gelistiren kisidir. Hani o duydugunuz C var ya, unix, iste Dennis amca onun babasiysa, richard'da amcasi oluyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 valla ben kendisiyle çok da kısa olsa ispanya, badajoz'da tanıştım. =) sakallarına asılası bir dwarf gibin şirin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 @riglous Evet abi fikirlerine yapmak istedikleri ve bu alanda olan çabasına hastayım adamın.Neden gnu yu falan kurduğunu okudum hangi alanda bu adamın savaşı onları gördüm.Adam hakkaten efsane =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar