Masteis Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 İki kız arkadaş varmış. Biri gece dışarı çıkacakmış; arkadaşına evde rahat olmasını, geç geleceğini söyleyip gitmiş. Kızın uykusu gelince arkadaşının yatağına yatıp uyumuş. Geç gelen kız soyunup dökünmüş ve yatağına uzanmış. 1-2 dk. sonra yoldan geçen arabanın farlarının ışığının duvardaki saate yansımasıyla kız yataktan fırlamış, yatağın altına bakmış ve arkadaşının cesediyle karşılaşmış. Bu soruda kızın neden öldüğü veya öldürüldüğü sorulmuyor... Soru şu: Kız neden arabanın farlarının yansımasını görünce hemen yatağın altına yönelmiştir? Not: fbi son aşama sorusu olarak sorulmuş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Direk Oynasana.com'dan alınmış gibi geldi bana soru. Hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 soru epeydir var, oynasana da baska bi yerden almistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 çünkü kız fbı danmıs.fbı alakasız olsa bile çözer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Ehe orasını karıştırma, orda da "bu konu önceden alındıııı" tarzı yazı var :P Ben de takılim dedim öyle dgfgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Kojiroh sanırım oynasada ki kişi ben oluyorum? Allah allah ne garip. Off off... Hadi diyelim ben değilim o adam(StyJie orda ki benim) alamazmıyım? [ Mesaj 16 March 2007, Friday - 01:44 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 lol.. duvardaki saate bakar.. durmuş.. ama saat tiktakları gelmektedir.. nereden.. yatağın altından elbet.. hmm bir de ikicisini yazdım.. viktoriya dönemi yüksek bir yatakdır bu.. saaten yansıyan ışık yatağın altını aydınlatır ve ölü kızın gölgesi saatin yansıyan ışığıyla birlikte uzar. Bizim salak bunu görür ve tırsar... [ Mesaj 16 March 2007, Friday - 01:45 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 kız her gece bi arabanın saatine yansıyan ışığına uyanıp, yatağının altına bakıomuş ve tanımadığı birinin cesediyle karşılaşıomuş. çünkü ev lanetliymiş. Her cesed'in üstündede ''b u ay sonuna kadar 10 arkadaşını bu eve sokmazsan yatağının altındaki cesetler senin tanıdığın kişiler olcak. ve başına çok kötü şeyler gelecek. bu bir yalan değildir. inanmamak senin elinde ama inanmazsan herşey ters gidecek. inanıp 1 ay içinde 10 arakdaşını eve getirirsen sevdiğin biri seni aricak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 hadi bu soruyu bildik ÖLEN KIZI GERİ GETİREBİLECEK MİYİZ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 o kızmıydı? ben ekrk sanmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Soruyu bilene FBI 1 yıllık garantili ve orji asya damgalı geyşa veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 yatak ranzaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 "Asyalılarla orji... hmmmm" Homer Simpson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Çünkü arkadaşının şizofren gibi bir hastalığı varmış, aslında öbür arkadaşı ona ilaçlarını verme işini hallediyormuş, ama ilaçları vermeyi unuttuğunu arabanın ışığı ile saati görene kadar farketmemiş, farkedince de arkadaşı çoktan intaar etmiş yada komaya girmiş bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 kız dışarı çıktığında katil eve giriyor, evde kalan kızı öldürüyor, ee bu cesedi nereye sakliyim die düşünürken yatağın altına bakıyor, ve orada bir saat görüyor (bozuk bir saat) saati alıyor duvara asıyor, cesedi de yatağın altına saklıyor, kız karanlıkta odaya girdiği için hiç bişeyin farkında değil tabi, arabanın farlarının odaya verdiği ışıkla yatağın altında olması gereken saatin duvarda asılı olduğunu farkediyor ve yatağın altına bakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 dasaaa nın dediği de güzelmiş eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 paticikte konu açabilmek için masteis kızı öldürüp duvara da saati asmış o0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 oynasanadan çalıp çalıp koymayın, plz emeğ3 saygı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 bu topiği 10 arkadaşınıza yollamazsanız yatağınızın altından ölü kız çıkacak asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 asıl soru şu.. basit bir cinayetle ef bi ay neden uğraşsın.. FBI test sorusu buymuş geyiği ayrı bir ekol yalnız. Hani hiç federal büroyu konu alan film izlememiş olsak neyse.. ha suç mateis'de değil elbet. soruyu bu şekil lanse eden ilk hede de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 sabah ereksiyonu mu olmuş erkek? alttan basınç falan. ama yok gece dio hikayede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 pekii FBI bu soruya binlerce mantıklı cevabın verileceğini biliyor mu? önce bu soruyu bilin öle gelin. FBI kolpalıgını bi kenara bırakırsak, bu soru ile vaktimizi harcamanın boşluğunda yüzeceğiz sanırım asfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Abi çok pardonda bi insan okuma özürlüsümü olur. Oynasanadan çalıp koymayın diyen arkadaşa diyorum(Kojiye değil ondan sonra kine). Evladım güzel çocugum canım ciğerim sevecen fakat okuma kabiliyeti olmayan öpülesi kardeşim oynasanada ki adam zaten benim. Gece gece fitil oldum aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!111 @fistan FBI sadece soruya kalite katmak için. Şimdi adamlara bi heyecan veriyor. "Abi has... Bak bunu fbiler çözüyormu, olm bizde çözersek belki alırlar. vardı bende bi ajan ruhu zaten" gibi gaza gelip çözmeye kasanlar bol var [ Mesaj 16 March 2007, Friday - 02:01 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 ahahah yaw ben bunun üzerine roman yazarım.. o kadar geniş bi soru.. katil kız! eğlenmeye giden kız (a) olsun diğeri de (b) a, b'yi ölüdürür. alkollüdür ve b'nin cesedini yataktan atar ve yatak altına iter.. Işık yüzüne yansıyana kadar uyur ve ışıkla uyanınca.. Bam!! Ben ne yaptım? Hasss. gerçek miydi bu? Dur bi yatağın altına bakayım... Öehh.. boynunu feci kırmışım be.. Neyse uykuya devam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar