Kartan Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Evet paticikte kimler flüt çaliyor,neler düsünüyormus ögrenmek istedim.Zor bir alet,çogu zaman bir yerlere vurmak geliyor alistirmalarla ugrasirken ama vazgeçemiyorum da... Var mi aramizda yan flüt ustalarimiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 zor değildi o kadar ben lisede çalardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 her turk gencinin calmasi gereken bir alet flut, yan flut degil ama, bildigin normal flut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 bi rusty moon'daki gibi çalmak istemişimdir herzmn ama olmuyo işte:). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 said: her turk gencinin calmasi gereken bir alet flut, yan flut degil ama, bildigin normal flut. Helvacıoğlu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Blok flüt virtüözüyümdür ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Yan flütü kastediyordum,blok flüt deil ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 benim yeşil bi helvacıoğlu'm vardı, yan tutuyodum, çokta güzel çalardım yan flüt misali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Ben lord of the rings'den hobbit theme çalmayı seviyorum. tam flütlük parça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 bide pan flüt var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 blok flütler ne feciydi.. ilkokulda veletken blok flütünümün en altındaki delikten tükrüğümün elime aktığını görmüştüm.. beynime kazınmış bi hatıra olmuştu.. yan flüt şahane bişey ama.. bazen bazı şarkılarda bazı bölümlerde inanılmaz güzel olabiliyor kullanımı.. bende öğrenmek istiyorum aslında yan flütü.. [ Mesaj 16 March 2007, Friday - 12:23 tarihinde, -Cleglaw- tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 pahalı aletler dimi onlar ya?bi tane alasım var benimde şöle 100-150 ye satıyolarsa hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 deliklerini alırsın o paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 200 YTL yan flüt hemde nikel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 bandoda 1 kez flüt çalmıştım ilkokulda, sıkıldım sonraki seneler trampet çaldım, şimdi de davul hehe. güzel bi geçiş yapmışım şimdi farkettim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Söyle diyeyiim yamaha flütlerin en ucuzu 400-500 euro (evet) arasi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 "200 YTL yan flüt hemde nikel" flütten hiç anlamam ama bu niye ucuz bu kadar yamahaların yanında :) flütte kaliteyi belirleyen unsurlar nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Yamahalar nikel degil,gümüs karisimli,fiyata etkisi bundandir.Bir de marka etkisi tabi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 dynun caliyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 ben çalıyorum hazırlıktan beri işte 4 yıl falan oldu bu sene ara verdim flüdüm de dynun da =) aklına takılan bişey olursa ö.m at yardımcı olurum elimden geldiğince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Tamam,sen öss yi halletmeye bak.Ama bu ara verme isi nasil oluyor ben de bunu anlamadim.Misal, össde derece yapsan, haberciler gelse,"sirriniz nedir?" deseler,günde 20 saat planli,düzenli,ama yeterli çalisma+yan flüt diyemeyeceksin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Geçen seneki oda arkaşımda yan flüt vardı.Biraz kurcalamıştım baya bişi çalıyordum.Flütünün kaç para olduğunu sorduğumda bıraktım flütü bir daha elime almadım(2 milyar falan demişti) Şaka tabi baya baya aldım parça falan çıkarmaya uğraştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Cesaret varmis ^^ Olur da flütümü yere düsürürsem sok geçirirdim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2007 düşürsem verirdim parasını kerameti kaç para ki(çok para lan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Bi de Pan Flüt ile Yan Flüt aynı şey diye biliyorum ben. Yanlış mı biliyorum. Ninniach var yan flüt çalan. Lethe'yi zorla çaldırtmıştım flütle. Güzel de olmuştu. Dene derim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar