Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Flüt

Kartan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet paticikte kimler flüt çaliyor,neler düsünüyormus ögrenmek istedim.Zor bir alet,çogu zaman bir yerlere vurmak geliyor alistirmalarla ugrasirken ama vazgeçemiyorum da... Var mi aramizda yan flüt ustalarimiz?
Mesaj tarihi:
blok flütler ne feciydi.. ilkokulda veletken blok flütünümün en altındaki delikten tükrüğümün elime aktığını görmüştüm.. beynime kazınmış bi hatıra olmuştu..

yan flüt şahane bişey ama.. bazen bazı şarkılarda bazı bölümlerde inanılmaz güzel olabiliyor kullanımı.. bende öğrenmek istiyorum aslında yan flütü..

[ Mesaj 16 March 2007, Friday - 12:23 tarihinde, -Cleglaw- tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bandoda 1 kez flüt çalmıştım ilkokulda, sıkıldım sonraki seneler trampet çaldım, şimdi de davul hehe. güzel bi geçiş yapmışım şimdi farkettim ben de.
Mesaj tarihi:
ben çalıyorum
hazırlıktan beri işte 4 yıl falan oldu
bu sene ara verdim flüdüm de dynun da =)
aklına takılan bişey olursa ö.m at yardımcı olurum elimden geldiğince
Mesaj tarihi:
Tamam,sen öss yi halletmeye bak.Ama bu ara verme isi nasil oluyor ben de bunu anlamadim.Misal, össde derece yapsan, haberciler gelse,"sirriniz nedir?" deseler,günde 20 saat planli,düzenli,ama yeterli çalisma+yan flüt diyemeyeceksin :/
Mesaj tarihi:
Geçen seneki oda arkaşımda yan flüt vardı.Biraz kurcalamıştım baya bişi çalıyordum.Flütünün kaç para olduğunu sorduğumda bıraktım flütü bir daha elime almadım(2 milyar falan demişti)

Şaka tabi baya baya aldım parça falan çıkarmaya uğraştım.
Mesaj tarihi:
Bi de Pan Flüt ile Yan Flüt aynı şey diye biliyorum ben. Yanlış mı biliyorum.

Ninniach var yan flüt çalan. Lethe'yi zorla çaldırtmıştım flütle. Güzel de olmuştu. Dene derim =)
  • Yeni Oluştur...