MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 ya oyun daha yeni başladım adam beni kaldırdı felan. ne tarafa gideyim????batıya doğru gittim bi adamın kafasını kestiler karısı da yanında ağladı.kaleye girmeyi denedim sokmadılar.doğu batı filan olarak söyleyin.[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 yannış hatırlamıyosan sağ üste, yani kuzeye doğru yürüyecen, prenses ile konuşacan, sonrasını bilmiyom, kaleoye girebiliyosun ama :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 walla halt malt dedi sokmadı.[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 prenses le konusamıosun bende başta kaldım. Prenses teyzem odasında uyuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 sol uste git ormanda zombie var onu kes :9.. ben orda kaldım valla[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Honour Pact Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Commodore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Ya şu oyunu hangi siteden çekebilirim bi söleyin bizde oynayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 bakın link veriyorum bu iğiliiimi unutmayın. AHA U8[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 link sorun deil mnasıl çalıştırıcaz xp de biri detaylı anlatsın eksik bırakmadan :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 bende xpde çalışıyor desem?[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Yaw werilen linkden çektim ama nası çalıştırılıyo annamadım.Bi yardım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 u8w.exe dosyasından çalışıyo.[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Olmuyo.Onu çalıştırınca açılan ms-dos penceresinde Fıles=38! You must set fıles=40 in your config.sys files diyo.Napçam boşuna mı çektim yaf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 valla bende aslanlar gibi çalışıo hemde xp kullanıyorum yani. her exe dosyasına tıklayıp dene orda sürüyle vardı.[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Yaw ben 98 kullanıyorum duymuştum zaten bu oyunun sorunlu olduunu.Bütün exe. leri denedim olmadı.Napalım kısmet deilmiş.Saol ilgilendiin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Altlarda ultima 8 diye forum var aratırsanız orda verdiğim likte Xp ve W98 için falan çözümler yazıyor. FILES=40 ekliyceksein config.sys ye restart atcaksın oz aman girer[hline]Cartman: Here's a little dreidel That's small and made of clay But i'm not gonna play with it 'Cos dreidel's fucking gay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 http://members.iinet.net.au/~rsd/six.html Bu büyük ihtimal çözer[hline]Cartman: Here's a little dreidel That's small and made of clay But i'm not gonna play with it 'Cos dreidel's fucking gay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 ii de napacaz onu da yazsanız napmamız hakkında yane kaldık ole walla oyunu silecem şimdi delirecem yarım saattir aynı yerlerde dolanıom :) (artık abartttım gard kesiom loot da cıkmıo :) [hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. [Bu mesaj bravecik tarafından 01 Mart 2003 15:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar