Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nereye gitmeliyim?? [ultima 8]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya oyun daha yeni başladım adam beni kaldırdı felan. ne tarafa gideyim????batıya doğru gittim bi adamın kafasını kestiler karısı da yanında ağladı.kaleye girmeyi denedim sokmadılar.doğu batı filan olarak söyleyin.[hline].:LevieMaxilackOnline:.
Sörf Tahtasından Düşmeyin!!!
Mesaj tarihi:
yannış hatırlamıyosan sağ üste, yani kuzeye doğru yürüyecen, prenses ile konuşacan, sonrasını bilmiyom, kaleoye girebiliyosun ama :)[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'

Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
Mesaj tarihi:
link sorun deil
mnasıl çalıştırıcaz xp de biri detaylı anlatsın eksik bırakmadan :)[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'

Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
Mesaj tarihi:
Olmuyo.Onu çalıştırınca açılan ms-dos penceresinde

Fıles=38!
You must set fıles=40 in your config.sys files

diyo.Napçam boşuna mı çektim yaf..
Mesaj tarihi:
Yaw ben 98 kullanıyorum duymuştum zaten bu oyunun sorunlu olduunu.Bütün exe. leri denedim olmadı.Napalım kısmet deilmiş.Saol ilgilendiin için.
Mesaj tarihi:
Altlarda ultima 8 diye forum var aratırsanız orda verdiğim likte Xp ve W98 için falan çözümler yazıyor.

FILES=40 ekliyceksein config.sys ye restart atcaksın oz aman girer[hline]Cartman: Here's a little dreidel
That's small and made of clay
But i'm not gonna play with it
'Cos dreidel's fucking gay.
Mesaj tarihi:
ii de napacaz onu da yazsanız napmamız hakkında yane kaldık ole walla oyunu silecem şimdi delirecem yarım saattir aynı yerlerde dolanıom :) (artık abartttım gard kesiom loot da cıkmıo :) [hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür.

[Bu mesaj bravecik tarafından 01 Mart 2003 15:41 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...